15 watt şarj aleti önerisi

zürea

Hectopat
Merhaba, cahil olduğum için 15 watt şarj kablosu ve adaptörü bulamadım. En azından bulduklarım orijinal değildi sanırım anlayamadım. Rica etsem yukarıda da bahsettiğim gibi 15 watt hızlı şarj destekleyen orijinal veya güvenilir kablo ve adaptör önerebilir misiniz? Fiyatlar nasıldır bilmiyorum ama mümkünse 300'ü aşmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, cahil olduğum için 15 watt şarj kablosu ve adaptörü bulamadım. En azından bulduklarım orijinal değildi sanırım anlayamadım. Rica etsem yukarıda da bahsettiğim gibi 15 watt hızlı şarj destekleyen orijinal veya güvenilir kablo ve adaptör önerebilir misiniz? Fiyatlar nasıldır bilmiyorum ama mümkünse 300'ü aşmasın.

Samsung 15W. BİM, A101'de bile bulunabiliyor. Bu marketler çakma ürün satmaz.

https://www.amazon.com.tr/Samsung-EP-T1510X-Hızlı-Adaptörü-Type-C/dp/B0B5527KTZ/ref=sr_1_14?keywords=samsung+15w&qid=1688154449&sr=8-14
Şöyle bir şey işini görür.

Olamaz! Milyonlarca kişi çakma ürün satın almış.

Bu kadar büyük zincir marketler çakma ürün satmaz. Markası ne ise belirtir. Kaç milyon kişi alıyor.
Zincir marketler piyasanın şeytan tüyünü kapmış yerlerdir. Bozuk gıda satar, pahalı ürün satar, çakma mal satar... diye gider bu liste. Hem abim bir dönem markette çalıştı hem de ben esnaf olduğum için piyasaya hakimim. Eğer ulaşılabiliyorsa gidin kendi mağazasından veya büyük teknoloji marketinden alın.

https://www.amazon.com.tr/Samsung-EP-T1510X-Hızlı-Adaptörü-Type-C/dp/B0B5527KTZ/ref=sr_1_14?keywords=samsung+15w&qid=1688154449&sr=8-14
Şöyle bir şey işini görür.

Zincir marketler piyasanın şeytan tüyünü kapmış yerlerdir. Bozuk gıda satar, pahalı ürün satar, çakma mal satar... Diye gider bu liste. Hem abim bir dönem markette çalıştı hem de ben esnaf olduğum için piyasaya hakimim. Eğer ulaşılabiliyorsa gidin kendi mağazasından veya büyük teknoloji marketinden alın.

Dostum A101, atıyorum 60000 stok çakma ürün satarsa, başına neler gelir. Ne davalar açılır. Milyonluk marketler çakma ürünle neden uğraşsın? Bunları mahalle bakkalı ile karıştırma. Bozuk ürün olabilir ama hava sıcaktır gibi gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı