15 yaş boy sorunu ve ayakkabı numarası

Cemalimsi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Benim yaşım 15. 2005 doğumluyum. Boyum ise 1.68. sizce ne kadar uzayabilirim? Annem 1.60 babam ise 1.70. Fakat ayakkabı numaramın boyuma göre çok uzun olduğunu düşünüyorum. Boyum 1.68 fakat ayakkabı numaram 43. Sizce ne kadar uzayabilirim? Ve ayakkabı numaram boyuma göre normal mi?

Kardeşim ben de senin yaşında o boylardaydım, şu anda 184 civarıyım. Tabi genetikle alakalı bir şey bu. En çok uzamayı 11 ve 12. sınıfta yaptım.

Umarım aynı kaderi yaşarım.

Evet biraz kiloluyum. Ailem dedelerim kısa. 1.70 üzeri insan yok diyebilirim. Her şey dikkat etmeye çalışacağım artık.

İnşallah atarım boy. Esneme hareketlerini yapmaya çalışıyorum her gün. Şu günlerde hareketsiz kalmamak biraz sıkıntılı. Dışarı karantina başladığından beri adım atmadığımı söyleyebilirim. Sağ ol önerilerin için.
Benim boym normal yalnız 15 yaşında olmama rağmen ayakkabı numaram 45-46 ve her ayakkabı bana olmuyor baen bir ayakkabı için 5-6 gün dolaşıyorum çok sıkıntı ya .

Boyun kaçtı?

Kral merhaba ben de 15 yaşındayım boyum 1.65 şu anda ayakkabı numaram 40(ayak numaramı çok takmıyorum 41-42 olsa yeter) ama boyumdan korkuyorum sen şu an boyun kaç oldu verebilecegin tavsiye var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…