15 yaş ekipmansız fitness program önerisi

Avoxi

Centipat
Daha fazla  
15 yaşındayım ve çok zayıfım, kilo almaya başladım yavaş yavaş ve bu kiloyu sağlıklı almaya yöneldim. Abur cuburu azaltarak ev yemekleri gibi şeylerden kilo kazanmaya çalışıyorum ancak kilo alırken aynı zamanda spor yaparak kilonun kaslarıma da yansımasını ve yağlarımın yakılmasını istiyorum. Önerdiğiniz ekipmansız bir program var mı? (en fazla 1 saat olursa sevinirim).

15 yaşındayım ve çok zayıfım, kilo almaya başladım yavaş yavaş ve bu kiloyu sağlıklı almaya yöneldim. Abur cuburu azaltarak ev yemekleri gibi şeylerden kilo kazanmaya çalışıyorum ancak kilo alırken aynı zamanda spor yaparak kilonun kaslarıma da yansımasını ve yağlarımın yakılmasını istiyorum. Önerdiğiniz ekipmansız bir program var mı? (en fazla 1 saat olursa sevinirim).

Play Store ve App Store'da 30 günlük eğitim programları var (ilk ay yağ yakma, 2. ay gelişim diye 30 gün 30 gün ilerliyor farklı seviyeleri de var.) her bölge için ayrı ayrı programlar da var onlara bakmanı öneririm yani ekipmansız için bu programlar dışında pek yapabileceğin bir şey yok.

Calisthenicse yönelmeyi deneyin, her türden seviye için rehberler var tonla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı