15 yaş için creatin kılavuzu

Hangi Creatin Markası Alınmalı

• HIQ

Oy: 1 10,0%
  • Hardline

Oy: 3 30,0%
  • BigJoy

Oy: 2 20,0%
  • Protein Ocean

Oy: 4 40,0%

• Oy verenlerin toplamı
    10
Hocam vallahi ben hiç susamiyorum gün içinde 1 litre Max içiyorum spor salonundada 1 litre şişe bitiriyorum daha fazlasını içemiyorum bu şekilde 1 senedir creatine kullanıyorum bir zararı olmadi.

Sabah 8'den 2'ye kadar okulda 1 damla su içmiyorum eve gelince spora kadar 2 3 bardak icip creatine atiyorum spor salonunda 1 litre bitiriyorum akşam yatmadan 1 bardak içiyorum toplam Max 2 litre ediyor sürekli böyleyim bir zararı olmadi.

Ne zamandır kullanıyorsun ki? Bir zararı olmadığını nereden biliyorsun? Ya da uzun vadede sıkıntı çıkaramayacağı ne malum? Bence arttır içtiğin suyu. Özellikle yaz geliyor daha fazla su atacağız. Suyu abartmadığın sürece zararı yok zaten. 3-4 litreden bir şey olmaz.

Hocalarım sizce hangi marka tercih edilmeli üstteki ankete bakabilir misiniz?

Bigjoy - Hardline ikilisinden birini tercih etmenizi öneririm hocam. Bütçe az ise Proteinocean lansmandaki california sunset aromalı olan da tercih edilebilir.

Ne zamandır kullanıyorsun ki? Bir zararı olmadığını nereden biliyorsun? Ya da uzun vadede sıkıntı çıkaramayacağı ne malum? Bence arttır içtiğin suyu. Özellikle yaz geliyor daha fazla su atacağız. Suyu abartmadığın sürece zararı yok zaten. 3-4 litreden bir şey olmaz.

Tavsiye için sağ ol reis daha çok içmeye çalışacağım.

Bigjoy - Hardline ikilisinden birini tercih etmenizi öneririm hocam. Bütçe az ise Proteinocean lansmandaki california sunset aromalı olan da tercih edilebilir.

Hocam bütçem 1K. HIQ, Hardline, bigjoy arasında gidip geliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kreatinin markası fark etmez. Monohidrat formunda olsun yeter. Ben HIQ da kullandım, big joy da. Ucuz oldugu için lansmandan Proteinocean'da aldım. Hepsi kreatin sonuçta. Ham madde kalitesi farkı olabilir.

Lansmandaki creatinein tadını beğendiniz mi hocam? Ben de denemek istiyorum ancak fırsat olmadı.

Kreatinin markası fark etmez. Monohidrat formunda olsun yeter. Ben HIQ da kullandım, big joy da. Ucuz oldugu için lansmandan Proteinocean'da aldım. Hepsi kreatin sonuçta. Ham madde kalitesi farkı olabilir.

Böbreğin markalara göre yorulabileceğini söylemişlerdi. Ben en iyisi HIQ alayım fiyat olarak da orta hem de gramajı büyük.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lansmandaki creatinein tadını beğendiniz mi hocam? Ben de denemek istiyorum ancak fırsat olmadı.

Lansmandan ben önceden orange mango almıştım. Bir de gummy bear aldım. İkisi de güzeldi ama favorim orange mango. (aromalı olanların kreatin oranı düşük olur. 3gr olan ölçeğin 2.7 gramı kreatindir.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı