15 yaş için spor programı önerisi

bur4karsln

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 15 yaşındayım 1.72 boy, 50 kiloyum (çok zayıfım) kilo almak için gainer aldım tabii bunun yanında fazla yemek gerektiği içinde fazla yemek yemeye başladım. Günlük 3000 kalori alıyorum. 1 hafta oldu 1.5 kilo aldım ama bu kiloyu yağ olarak değil biraz da olsa kas olarak almak istiyorum. Evde, lastikli dambıl gibi bir alet var bir de barfiks çubuğum var. Sizden rica ediyorum bana biraz güçleneceğim ve biraz kas kazanacağım çok yormayacak bir antrenman programı söyleyin 🙏

Dostum sana şöyle diyeyim spor salonuna gitmedikçe bir işine yaramaz o dambıllar. Çünkü seni bir yere kadar götürecekler. O yüzden spor salonuna yazılman şart.

Dostum sana şöyle diyeyim spor salonuna gitmedikçe bir işine yaramaz o dambıllar. Çünkü seni bir yere kadar götürecekler. O yüzden spor salonuna yazılman şart.

Benim amacım zaten vücut geliştirmeye odaklanmak değil şu an zaten gym ye gidecek ekenomik durumumuz da yok. Benim amacım kondisyon, güç biraz da yapılanmak

Benim amacım zaten vücut geliştirmeye odaklanmak değil şu an zaten gym ye gidecek ekenomik durumumuz da yok. Benim amacım kondisyon, güç biraz da yapılanmak
Yapılanmak istiyorsan gym'e gitmen lazım. Evde kas kazanmak falan zor işler bunlar. Hareket etmedikçe terlemedikçe kas yapmak yada kilo almak zor. O yüzden yapabileceğin en normal şey fazla yemek yemen olacak. Ama çok yağlı yersen de bu sefer göbeğin çıkıp şişman olursun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı