Çözüldü 15 Yaşa göre boy ve kilo değerleri?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xelys

Hectopat
Arkadaşlar hepinize merhaba, sizlere sorum şudur ki: Yaşıtlarıma göre biraz kısa kalıyorum ve son zamanlarda kafama çok taktım bu problemi. Yaşım 15 ve boyum 173 kilom 60 çoğu arkadaşım 180 185 boylarında. Sizce boyum ve kilom yaşıtlarıma göre iyi mi? 18 yaşında boyum kaç olur? Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
15 yaşında 1.80 olmaya gerek yok. Zaten daha 5-6 sene büyüyecek. Her sene 1-2 cm daha büyüse 1.90 olur. O boylar normal bir insan için çok tatsız.

Sen her sene 1-2 cm daha uzasan 1.83-1.85 olursun.
Arkadaşlar hepinize merhaba, sizlere sorum şudur ki: Yaşıtlarıma göre biraz kısa kalıyorum ve son zamanlarda kafama çok taktım bu problemi. Yaşım 15 ve boyum 173 kilom 60 çoğu arkadaşım 180 185 boylarında. Sizce boyum ve kilom yaşıtlarıma göre iyi mi? 18 yaşında boyum kaç olur? Şimdiden teşekkürler.

Ben 13 yaşım boyun 171 kg 55-60-50 arası gidiyor 180 rahat olursun genetiğe göre.

Problem etme uzarsın. Bende 14 yaşındayım 110Kg 1.85'im. O biraz beslenme ile alakalı.
Boyumun uzunluğu her gün en az 1L süt içerdim küçükken. Birazda hormon bozukluğu :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı