Türkiyede yine dışlayacak bir şey bulurlar boyu halletse bile.Genelde kısa olanları dışlarlar.
Türkiyede yine dışlayacak bir şey bulurlar boyu halletse bile.Genelde kısa olanları dışlarlar.
Aynen öyle.Türkiyede yine dışlayacak bir şey bulurlar boyu halletse bile.
Türkiye'de yine dışlayacak bir şey bulurlar boyu halletse bile.
Herkes böyle. Nadir yargılamayan. Siz görmemişsiniz sadece, sayısız kişi dışlanıyor.
Arkadaşlar selam.
15 yaşına girmek üzereyim sınıfın en kısasıyım 165 boyum var erkeğim ne yapacağım doktora gitmeli miyim babam galiba 175 falan annem 155 cm boyum çok kısa. Ne yapmalıyım?
Peki bana mantıklı bir cevap verebilir misiniz lütfen bir insanı boyu kısa diye neden dışlarsın 2.si kişiyi dış görünüşüne göre yargilan kişilerle neden arkadaşlık kurayım madem ben denk gelmediysem demek ki dışlamayan kişiler de var onlarla arkadaşlık kurabilirsiniz.
Peki bana mantıklı bir cevap verebilir misiniz lütfen bir insanı boyu kısa diye neden dışlarsın 2.si kişiyi dış görünüşüne göre yargilan kişilerle neden arkadaşlık kurayım madem ben denk gelmediysem demek ki dışlamayan kişiler de var onlarla arkadaşlık kurabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.