Hm anladım sakal daha yok denicek kadar az ama kader işi.Sakal çıkmaya başladıysa geçmiş olsun artık çok uzamazsın 175 görebilirsin belki. Şuan ki boyun ortalamaya göre normal yapacak bir şey yok. %80 oranda genetik maalesef.
Hm anladım sakal daha yok denicek kadar az ama kader işi.Sakal çıkmaya başladıysa geçmiş olsun artık çok uzamazsın 175 görebilirsin belki. Şuan ki boyun ortalamaya göre normal yapacak bir şey yok. %80 oranda genetik maalesef.
Sakalın son kendi oluşum evresi ergenliğin sonunda kendini gösteriyor az çok alakası var ama umudu kesmemek lazım.Yoo ben de 12 yaşında çıktı boyum o zaman 1.72ydi şu an 1.78 sakal ile uzaktan alakası yok. Genetik
Bu iş genetik işi hep maalesef. Genetiğinde varsa uyku düzenin olmasada boy genetiğe ulaşıyor. Spor içinde çocukluktan beri ilgilenmek lazım. 175 olursan gayet iyi.Hm anladım sakal daha yok denicek kadar az ama kader işi.
Protein tozu al falan diyordu arkadaş onun yerine süt içmek daha iyi değil midir? almaya değer mi cidden.Sakalın son kendi oluşum evresi ergenliğin sonunda kendini gösteriyor az çok alakası var ama umudu kesmemek lazım.
Amacım 1.80 olmak zor olsada oluruz inşallah.Bu iş genetik işi hep maalesef. Genetiğinde varsa uyku düzenin olmasada boy genetiğe ulaşıyor. Spor içinde çocukluktan beri ilgilenmek lazım. 175 olursan gayet iyi.
1.80 zorProtein tozu al falan diyordu arkadaş onun yerine süt içmek daha iyi değil midir? almaya değer mi cidden.
Amacım 1.80 olmak zor olsada oluruz inşallah.
Yoo ben de 12 yaşında çıktı boyum o zaman 1.72ydi şu an 1.78 sakal ile uzaktan alakası yok. Genetik.
1.80 zor. Uyku düzenini oturtmaya bak yeter dediğim gibi genetikte bitiyor iş.
Bence ideal erkek boyları 1.75 - 1.85. Üstü bana göre tuhaf duruyor.
Benim bildiğim 23 yaşına kadar uzama devam ettiği ama belli de olmaz, genetiğe bağlı.
1.80 bile olsan bence gayet iyi. Dert edilecek bir durum değil bu hem![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.