15 yaşında 176 cm olmak normal mi?

10 numara da oynayabiliyorum hocam, çift ayaklı olduğum için teknik kapasitem yüksek. Profesyonel seviyede düşünüyorum. Bazılarına komik gelebilecek hedeflerim var. En yüksek seviyeye çıkmak istiyorum ve bunun için çalışıyorum.
Hocam kapasitenizi, azminizi siz biliyorsunuz. Hedefi de tabii ki siz belirleyeceksiniz sportif anlamda hiçbir bilgisi, öngörüsü olmayan kişilerin sözlerine kulak bile vermeyin.

10 numara da oynayabiliyorum hocam, çift ayaklı olduğum için teknik kapasitem yüksek. Profesyonel seviyede düşünüyorum. Bazılarına komik gelebilecek hedeflerim var. En yüksek seviyeye çıkmak istiyorum ve bunun için çalışıyorum.
Başarılar diliyorum kardeşim. Normal bir durum ve daha da uzarsın. Yaşım 15 boyum 174 civarlarında. Seninle aynı durumdayım denebilir akrabalarda en uzun 183 falan vardır, o da kuzenim babası uzun. Boyun bu yaşta gayet iyi bence. 185'i rahatlıkla geçersin diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı