- Makaleler
- 4
20 yaşında değil misin abi?Ya sabır.... Adam örnek verdi. Sadece steroidli birinin kendi salonunda yapabildiğini söyledi. Ben de o kadar da zor olmadığını kendinin natural olduğunu ve ara vermeden önce o ağırlıklarda attığımı belirttim. Neden buluttan nem kapıyorsun? Olay mı çıkartacaksın? Not: Önce Dips yapmayı öğrensen senin için daha iyi olur bence.
Kendi gelişiminle, senin dilinde bir "ergenin" gelişimi bir mi sence? Aynı dayanıklılığa, kas ve tendon olgunluğuna sahip olduğuna inanıyor musun? 30 kilo ile 40 kilonun arasında en az 1.5 senelik bir emek var Türkiye şartlarında. Ben de yapıyorum 30'larla, hem de aylar önceden beridir.
15 yaşında birisinin 40 kilo ile incline presslemesi mümkünatsıza yakın.
Hâ, bir genetik vardır; ana baba has savaşçı torunudur. Eleman dağda tarlada büyümüştür, power idmanı da atıyordur. Olur mu olur. Ama 15 yaş, 15 ay, bir de 40 kilo pressliyecek olgunluğa sahip olup böyle komedi tufanı bir konu açma gereksinimi duyması; bu olayı yalana yakın kılıyor.
He, bu arada benim dips atamamamı siz boşverin de siz ilk önce haftada kaç set göğüs girmek lazımmış onu bir öğrenin derim. Bence daha önemli ikincisi. Hayırlı akşamlar.
Yok bir şey olmaması gerekiyor, başlık: "15 yasında 40 KG incline dumbell press iyi mi?"
Biz de bunun iyi mi, kötü mü, kolpa mı, esah mı olduğunu tartışıyoruz.