15 yaşında altyapıya girmek mümkün mü?

Genelde antrenmanları oluyor açık çoğu
Bir de bu kulüplere girmek için seçmeler mı oluyor yoksa kendin gidip konuşuyosun, seni deneyip karar veriyorlar falan mı? Altyapı değil normal kulüpten bahsediyorum. He bu arada seni çok rahatsız ediyorum kusura bakma ya 😅

Bir de bu kulüplere girmek için seçmeler mı oluyor yoksa kendin gidip konuşuyosun, seni deneyip karar veriyorlar falan mı? Altyapı değil normal kulüpten bahsediyorum. He bu arada seni çok rahatsız ediyorum kusura bakma ya 😅

Genel olarak tüm takımlar seni deneyerek alır eğer beğenmez iseler başka takıma yönlendiriyorlar ayrıyeten piyasa yeni sporcu kazandırıyoruz ne yorulması hocam sorun olursa keyifle sorabilirsin.

Genel olarak tüm takımlar seni deneyerek alır eğer beğenmez iseler başka takıma yönlendiriyorlar ayrıyeten piyasa yeni sporcu kazandırıyoruz ne yorulması hocam sorun olursa keyifle sorabilirsin.
Denemeleri için yüzyüze görüşmem mı lazım? Ve denemeler nasıl oluyor?

Denemeleri için yüz yüze görüşmem mı lazım? Ve denemeler nasıl oluyor?

Külüp üzerinden telefon ile adreslerini öğren (antrenman yaptıkları saha) ardından hazır bir şekilde orada bulun kısa bir antrenman yapıp çift kale maç ile sizi değerlendirecekler.

Külüp üzerinden telefon ile adreslerini öğren (antrenman yaptıkları saha) ardından hazır bir şekilde orada bulun kısa bir antrenman yapıp çift kale maç ile sizi değerlendirecekler.
Yerini biliyorum, o zaman direkt gidip konuşmak en mantıklısı mı?

Yerini biliyorum, o zaman direkt gidip konuşmak en mantıklısı mı?
Numaralarını biliyor iseniz haber vermeniz daha iyi olur eğer bilmiyor iseniz de sıkıntı yok herhangi bir velin ile veya tek başına git deneme antrenmanına katılmak istediğini söyle sahaya alıp deneyeceklerdir seni

Technopat Haberler

Geri
Yukarı