Ailenle evet ama sanırım tek başına olmuyor diye biliyorum. (yanlış bilgi olabilir)Merhaba 15 yaşında biriyim ve bana 120.000 TL borcu olan birine dava açmak istiyorum. Bunu yapabilir miyim?
Merhaba 15 yaşında biriyim ve bana 120.000 TL borcu olan birine dava açmak istiyorum. Bunu yapabilir miyim?
Olayı öğrenebilir miyiz? Özel değilse yardımcı olmak isterim.
Hocam, yasal temsilcinize dava açmak istiyorsunuz bu nedenle kayyım atanmasını istemelisiniz mahkemeden. Avukatla iletişime geçebilirsiniz bu konuya ilişkin. Yukarıda bahsettiğim istisnai hallere giriyor zira durum.Ailem araba alırken benden 120.000 TL civarı para almıştı (bu para hem dolara yaptığım yatırım hem de sünnet düğününden kalan altınlarımdı) bunu en kısa zamanda ödeyeceğini söylediler bugünde tatsız bir olay yaşandı artık dava açmak istiyorum.
Hocam, yasal temsilcinize dava açmak istiyorsunuz bu nedenle kayyım atanmasını istemelisiniz mahkemeden. Avukatla iletişime geçebilirsiniz bu konuya ilişkin. Yukarıda bahsettiğim istisnai hallere giriyor zira durum.
Ailem araba alırken benden 120.000 TL civarı para almıştı (bu para hem dolara yaptığım yatırım hem de sünnet düğününden kalan altınlarımdı) bunu en kısa zamanda ödeyeceğini söylediler bugünde tatsız bir olay yaşandı artık dava açmak istiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.