15 yaşında fitnessa başlanır mı?

muhammeet

Femtopat
Daha fazla  
15 yaşındayım, bir spora başlayacağım. Fitnessa bu yaşta başlanılabilir mi yoksa başka bir tercih yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlanır. Bu yaştan alışkanlık haline getirirsen ve sağlıklı yaşamaya alıştırırsan kendini çok iyi olur. Ancak ilaç, iğne, zıkkım vs. gibi işlere asla girişme ve kendini de şu ünlüler gibi şişirme gerek yok. Fit ol, bunu alışkanlık haline getir ve kondisyonun iyi olsun kafi.

Başlanır 3. yılı doldurdum bile.

15 yaşındayım, bir spora başlayacağım. Fitnessa bu yaşta başlanılabilir mi yoksa başka bir tercih yapmalıyım?
Başla ama bir yandan boyunu korumak için iyi beslen veya basketbol vesaire oyna. Fiziğinin ölçüsünü korumaya dikkat etmelisin.

Kesinlikle başlanır diyenler istemiş ama yapamamışlar yani içinde ukde kalanlardır. Fitness'tan kastın ağırlık-kas olayı ise henüz kemik gelişimin tamamlanmadan gaza gelip ağır bir spor döngüsüne girersen muhtemelen 25 yaşında çok kötü görüneceksin. Sporu bıraktıgındaki rezil halinden hiç bahsetmiyorum bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle başlanır diyenler istemiş ama yapamamışlar yani içinde UHD'e kalanlardır. Fitnessdan kastın ağırlık-kas olayı ise henüz kemik gelişimin tamamlanmadan gaza gelip ağır bir spor döngüsüne girersen muhtemelen 25 yaşında bohg gibi görüneceksin. Sporu bıraktıgında ki rezil halinden hiç bahsetmiyorum bile.

5 6 Adet konum var Fitness'ta yardım istediğim.
Yapmadığımın kanıtını atar mısın? Bende 14 yaşında başlamıştım bir de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı