Asil_X
Picopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Windows 11
Bana göre yazan kişi gerçekten aşırı iyi olsaydı şuan yazmak yerine oynuyor olurdu.Ara verdiği dönem fabrikada çalışmış. Sana örnekte atıyorum o zaman adam niye fabrikada çalıştı mükemmel oynamadığından çalıştı senin söyleyişine göre parası olmayan yükselemez. Adam amatör liglerde oynadı. Korona dönemi fabrikada vasıfsız işçi olarak çalıştı 2 yıl sonra Beşiktaş aldı. Kerem kendi aralarında turnuva yapılan liglerdeydi parladı futbolculuğu vardı zaten takıma aldılar. Burda boş boş konuşmuyorum zor iş ama oluyor sana göre asla kimse olamaz. Hatta bu forumda yazı yazan kimse sana göre futbolcu olamayacak.![]()
Emrecan Bulut - Oyuncu profili 25/26
Emrecan Bulut, 22, Türkiye ➤ Çaykur Rizespor , 2024'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 350 bin € ➤ * 26 Kas 2002, Ardahan, Türkiyewww.transfermarkt.com.tr
Ben öyle birşey demedim, tanıdığım parası az olan ve şuan Beşiktaş ın altyapısında oynayan bir kişi var. Ben de Bandırmaspor un altyapısındayım, aşırı zengin olmasam da. İyi oynayan biri, bir foruma yazmak yerine şuan seçmelere katılırdı, ve benim gibi bir kulübün altyapısında oynardı. Ve şunu söyliyeyim, ben futbolcu olmak isteseydim kendimi geliştirirdim, ama başarılıyım ve doktor olmak istiyorum, sadede gelirsem, bir çok futbolcu tanıyorum, ama hiçbiri "15 yaşında futbolcu olunur mu diye yazmadı. İsteyen kişi, bir kulüpte seçmelere girer bile. Hala bana X futbolcularından bahsediyorsun, onlar binde bin çıkıyor, ama onlar kendilerini zaten gösteriyor, bu arkadaş bir yıldız vs. olsaydı, 50 kere dediğim gibi buraya yaz-maz-dı.Burda boş boş konuşmuyorum zor iş ama oluyor sana göre asla kimse olamaz. Hatta bu forumda yazı yazan kimse sana göre futbolcu olamayacak.
Futboldan emin ol anlıyorum.
@Lucky7
N'oldu şimdi kimi anlatacaksın, Messi yi falan mı?