15 yaşında futbola tekrar başlamak mantıklı mı?

Ara verdiği dönem fabrikada çalışmış. Sana örnekte atıyorum o zaman adam niye fabrikada çalıştı mükemmel oynamadığından çalıştı senin söyleyişine göre parası olmayan yükselemez. Adam amatör liglerde oynadı. Korona dönemi fabrikada vasıfsız işçi olarak çalıştı 2 yıl sonra Beşiktaş aldı. Kerem kendi aralarında turnuva yapılan liglerdeydi parladı futbolculuğu vardı zaten takıma aldılar. Burda boş boş konuşmuyorum zor iş ama oluyor sana göre asla kimse olamaz. Hatta bu forumda yazı yazan kimse sana göre futbolcu olamayacak.
Bana göre yazan kişi gerçekten aşırı iyi olsaydı şuan yazmak yerine oynuyor olurdu.
Burda boş boş konuşmuyorum zor iş ama oluyor sana göre asla kimse olamaz. Hatta bu forumda yazı yazan kimse sana göre futbolcu olamayacak.
Ben öyle birşey demedim, tanıdığım parası az olan ve şuan Beşiktaş ın altyapısında oynayan bir kişi var. Ben de Bandırmaspor un altyapısındayım, aşırı zengin olmasam da. İyi oynayan biri, bir foruma yazmak yerine şuan seçmelere katılırdı, ve benim gibi bir kulübün altyapısında oynardı. Ve şunu söyliyeyim, ben futbolcu olmak isteseydim kendimi geliştirirdim, ama başarılıyım ve doktor olmak istiyorum, sadede gelirsem, bir çok futbolcu tanıyorum, ama hiçbiri "15 yaşında futbolcu olunur mu diye yazmadı. İsteyen kişi, bir kulüpte seçmelere girer bile. Hala bana X futbolcularından bahsediyorsun, onlar binde bin çıkıyor, ama onlar kendilerini zaten gösteriyor, bu arkadaş bir yıldız vs. olsaydı, 50 kere dediğim gibi buraya yaz-maz-dı.
Futboldan emin ol anlıyorum.

@Lucky7

N'oldu şimdi kimi anlatacaksın, Messi yi falan mı? 🤣Futboldan anlamıyorsan insanları boş ümitlendirme. Ben 10 yaşımdan beri oynuyorum. O arkadaşsa 15 yaşında.

Bana göre yazan kişi gerçekten aşırı iyi olsaydı şu an yazmak yerine oynuyor olurdu.

Ben öyle bir şey demedim, tanıdığım parası az olan ve şu an Beşiktaş'ın altyapısında oynayan bir kişi var. Ben de bandırmaspor un altyapısındayım, aşırı zengin olmasam da. İyi oynayan biri, bir foruma yazmak yerine şu an seçmelere katılırdı, ve benim gibi bir kulübün altyapısında oynardı. Ve şunu söyleyeyim, ben futbolcu olmak isteseydim kendimi geliştirirdim, ama başarılıyım ve doktor olmak istiyorum, sadede gelirsem, birçok futbolcu tanıyorum, ama hiçbiri "15 yaşında futbolcu olunur mu diye yazmadı. İsteyen kişi, bir kulüpte seçmelere girer bile. hala bana X futbolcularından bahsediyorsun, onlar binde bin çıkıyor, ama onlar kendilerini zaten gösteriyor, bu arkadaş bir yıldız vs. olsaydı, 50 kere dediğim gibi buraya yaz-maz-dı.

@Lucky7

Adam kendi lisans alacaktım demiş. Korona olmasa oynuyor olurdu zaten. Şimdi ben örnekler verince sonra bana boş konuşuyor diyorsunuz. Yaz-maz-dı derken adamda ona göre kariyer planı yapacak belki başka mesleğide istiyor ona yönelecek ders çalışacak. Anlıyorsunuzdur ama kesin konuşmak her zaman yanılgıdır. Bu kişide belki emre can bulut gibi ara verdikten sonra 2. küme takımının altyapısından çıkıp Süper Lig'e çıkacak. Kendisi de ortalamnın üstü oynuyorum demiş seçmelere katılsa 1-2 yıl takımla çalışsa disiplin sağlasa olmayacak bir şey değil.

Bana göre yazan kişi gerçekten aşırı iyi olsaydı şu an yazmak yerine oynuyor olurdu.

Ben öyle bir şey demedim, tanıdığım parası az olan ve şu an Beşiktaş'ın altyapısında oynayan bir kişi var. Ben de bandırmaspor un altyapısındayım, aşırı zengin olmasam da. İyi oynayan biri, bir foruma yazmak yerine şu an seçmelere katılırdı, ve benim gibi bir kulübün altyapısında oynardı. Ve şunu söyleyeyim, ben futbolcu olmak isteseydim kendimi geliştirirdim, ama başarılıyım ve doktor olmak istiyorum, sadede gelirsem, birçok futbolcu tanıyorum, ama hiçbiri "15 yaşında futbolcu olunur mu diye yazmadı. İsteyen kişi, bir kulüpte seçmelere girer bile. hala bana X futbolcularından bahsediyorsun, onlar binde bin çıkıyor, ama onlar kendilerini zaten gösteriyor, bu arkadaş bir yıldız vs. olsaydı, 50 kere dediğim gibi buraya yaz-maz-dı.

@Lucky7

N'oldu şimdi kimi anlatacaksın, Messi'yi falan mı? 🤣futboldan anlamıyorsan insanları boş ümitlendirme. Ben 10 yaşımdan beri oynuyorum. O arkadaşsa 15 yaşında.

Benim verdiğim örnekten gitsene adam fabrika çalışmış bir karar verip geri başlamış şimdi Süper Lig takımında. Emre bilgin 15 yaşlarında doğuda top oynarken Beşiktaş fark etmiş 11-15 top civarı ile satın almışlar alt takıma. Sende benim örnekler üzerinden git. Burada günde 10 tane futbolla ilgili konu açılıyor. Bilip bilmeden yargılama adam istanbulspor alt takımında buraya yazıyor bu adamda mı şimdi çöp?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı