15 yaşında Game developer olup iş bulmak

RodaAI

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
15 Yaşındayım ve 1, 5-2 yıldır Unity ile oyun geliştiriyorum, kendimi bu konuda bayağı ilerlettim.
Tabii başlarken öğrenirsem para kazanırım tarzı şeyler düşünmüştüm.
Önceden 1M+ indirilen bir oyunda çalışmıştım tabii tutacağını bilmediğimden ücretsiz çalıştım :/
Nereden nasıl kalıcı bir iş bulabilirim? Kalıcıdan kastım aylık belirli bir ücret alabileceğim.
Yaşım küçük diye böyle bir imkanım yok mu?
Veya yaşım küçük diye bir şey bilmediğimi mi düşünüyorlar bir anlam veremedim.

Merhaba,
15 Yaşındayım ve 1, 5-2 yıldır Unity ile oyun geliştiriyorum, kendimi bu konuda bayağı ilerlettim.
Önceden 1M+ indirilen bir oyunda çalışmıştım tabii tutacağını bilmediğimden ücretsiz çalıştım :/
Nereden nasıl kalıcı bir iş bulabilirim? Kalıcıdan kastım aylık belirli bir ücret alabileceğim.
Bence indie oyunlar yapmalısın. İlle de birinin altında çalışmak zorunda değilsin.

merhaba,
15 yaşındayım ve 1, 5-2 yıldır Unity ile oyun geliştiriyorum, kendimi bu konuda bayağı ilerlettim.
Önceden 1m+ indirilen bir oyunda çalışmıştım tabii tutacağını bilmediğimden ücretsiz çalıştım :/

Bir onluktan freelancer olarak çalışabilirsin. Aylık belirli bir bütçe olmaz ne kadar iş tamamlarsan o kadar para geçer eline.

Merhaba,

Junior iş ilanları var onlara bakabilirsin.

Merhaba,

Kalıcı işlerde genelde deneyim ki bunlar üniversite ve 4-5 yıllık deneyim tarzında aranıyor genelde. Unity biliyorsan C# bildiğini yola çıkıyorum. Bununla beraber sipariş işler yapabilirsin ve bunları yurt dışında yaparsan İngilizcen yeterli ise hizmet ve destek için yurt dışına göre fiyat olarak alta çekip aylık iyi bir harçlık kazabilirsin. Tabi bu işi yapabilmen için bir şirket kurman gerek vergi kaçırmaya girdiği için.Kazanç gösterilmediği içini ileride büyük sıkıntı çıkartabilir.

Hocam benim aklımda bir fikir var. Sizle paylaşsam yapmak ister misiniz ?

Discord:serhat13#6643
Tabii ki iletişime geçiyorum.
Kalıcı işlerde genelde deneyim ki bunlar üniversite ve 4-5 yıllık deneyim tarzında. Unity biliyorsan C# bilgidğini yola çıkıyorum. Bununla beraber sipariş işler yapabilrisin ve bunları yurt dışıdna yaparsan İngilizcen yeterli ise hizmet ve destek için yurt dışına göre fiyat olarak alta çekip aylık iyi bir harçlık kazabilirsin. Tabi bu işi yapabilmen için bir şirket kurulması gerek vergi kaçırmaya girdiği için kazanç gösterilmediği içini ileride büyük sıkıntı çıkartabiliri.
Şahıs şirketi kurmayı hedefliyoruz ailemin adına

Yani vergi anlamında en iyisi olacaktır. Vergi 2 senelik bir genç girişimci olduğun için vergi kesilmeyecek diye biliyorum 2021'de bir değişiklik olmadı ise.

Yardımınız için çok teşekkür ederim buraya yeni kayıt oldum ve her mesajı cevaplamamda bir sakınca var mı, bilmiyorum. Biliyorsanız yardım eder misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı