15 yaşında protein tozu alınır mı?

Hocam dediğim gibi tavuk pek alamıyorum zamanım olmuyor protein alamıyorum o yüzden toz istiyorum.
Yemek yerine geçmesini bekliyorsanız, beklentiniz çok yüksek olmasın çünkü o işe yaramaz. 100 gram bir tavuktan alacağınız protein oranı ise protein tozunun normal bir ölçeğinden daha fazladır. Protein tozu parçalanan kasları doldurmak ve büyütmekle hükümlü bir destekçidir, besin değil besin takviyesidir.

Yemek yerine geçmesini bekliyorsanız, beklentiniz çok yüksek olmasın çünkü o işe yaramaz. 100 gram bir tavuktan alacağınız protein oranı ise protein tozunun normal bir ölçeğinden daha fazladır. Protein tozu parçalanan kasları doldurmak ve büyütmekle hükümlü bir destekçidir, besin değil besin takviyesidir.

Hocam sonuç olarak protein alamamaktan iyidir diyorum zaten gün içinde protein alamadığım zaman idarelik kullanacağım.

Hocam besin alamıyorum tavuk alacak zamanım olmuyor o yüzden ara sıra tavuk ara sıra protein tozu alsam mantıklı mı? Haftada 3-4 gün alırım toz.

Protein tozu, yemekle tüketilir. Mesela tavuk yiyorsan yemeğe katıp alırsın tozu. Tek başına ya da sıvı formda almayın. Protein almış olmazsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı