Arkadaşlar ben 15 yaşındayım 10. sınıftan mezun oldum en son sakallarımı okulun son günü kestim. Sizce bu sakallar normal mi? Çünkü bana normal gelmiyor.
Valla kardeşim o yaşa göre hiç normal değil ben 31 yaşındayım benden büyük gözüküyorsundurArkadaşlar ben 15 yaşındayım 10. sınıftan mezun oldum en son sakallarımı okulun son günü kestim. Sizce bu sakallar normal mi? Çünkü bana normal gelmiyor.
Kral 20 yaş gibi duruyor yüzArkadaşlar ben 15 yaşındayım 10. sınıftan mezun oldum en son sakallarımı okulun son günü kestim. Sizce bu sakallar normal mi? Çünkü bana normal gelmiyor.
Arkadaşlar ben 15 yaşındayım 10. sınıftan mezun oldum en son sakallarımı okulun son günü kestim. Sizce bu sakallar normal mi? Çünkü bana normal gelmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.