Jilet vurursa bu yaşta süreci çok hızlandırır. Gözle zor görülen küçük sarı tüyleride alırsa siyaha döner. Yanlış bilgi vermeyin insanlara.
Bu kafadan devam et senSiyaha falan dönmez, sürecide hızlandırmaz. Tamamen şehir efsanesi. Ayrıca 15 yaşta çıkması çok normal.
Tekrar çıkarsa tekrar keser ne var ki bunda. Ben de yıllardır jiletle keserim her hafta traş olurum bi sıkıntı göremiyorum?Jilet vurursa bu yaşta süreci çok hızlandırır. Gözle zor görülen küçük sarı tüyleride alırsa siyaha döner. Yanlış bilgi vermeyin insanlara.
Tekrar çıkarsa tekrar keser ne var ki bunda. Ben de yıllardır jiletle keserim her hafta traş olurum bi sıkıntı göremiyorum?
Çıksa ne olur onu anlayamıyorum. Tekrar kes yani zor bir şey mi.Bi yerden duymuş jilet vurunca sakal daha çok çıkar diye, onu söylüyor işte. Sanki hiç vurmayacak ileride.
İstesende istemesende daha çok çıkacak. Sevmemek yerine barışık olmaya çalışın. 1-2 aya alışıyorsunuzSakal mı hormonlardan kaynaklanan tüyler mi bilmiyorum. Bu yaşta normal olduğunu düşünüyorum çünkü arkadaşlarımda da var. Bu yaşımda az da olsa sakalımın olması garip gözüküyor. Sizce ne yapmalıyım? Hiç gözükmesin istiyorum. Jilet vesaire vurmak istemiyorum daha çok çıkar diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.