15 yaşında sakal normal mi?

Benimde 14 yaşında favorilerden uzamaya başlamıştı. İlk traş olduğumdan beri sadece 1 kere jilet vurdum o da 2 sene önceydi gerisi full makina. Şu an 20 yaşındayım sakalsız yerim yok. Jilet sakalı gür çıkarır diyenlere bakma çıkacaksa her türlü çıkıyor.
Hocam bir sorum olacaktı. Ben jilet kullanıyorum. Kullanma sebebim yüzümü pürüzsüz yapması. Traş makinesi ile bıyık vs kalıyor. Hepsini alamıyorum. O yüzden jilet kullanıyorum. Forumda ki arkadaşla da jileti bayağı kötülemiş. Makine ile kesince tüylerin hepsini alabiliyor musunuz ? Jilet gibi oluyor mu ? Benim makinamdan dolayı mı hepsi gelmiyor ? POWERTAC TR-658 kullanıyorum. Bir bilginiz var mıdır hocam ?

Hocam bir sorum olacaktı. Ben jilet kullanıyorum. Kullanma sebebim yüzümü pürüzsüz yapması. Tıraş makinesi ile bıyık vs kalıyor. Hepsini alamıyorum. O yüzden jilet kullanıyorum. Forumda ki arkadaşla da jileti bayağı kötülemiş. Makine ile kesince tüylerin hepsini alabiliyor musunuz? Jilet gibi oluyor mu? Benim makinemdan dolayı mı hepsi gelmiyor? Powertac TR-658 kullanıyorum. Bir bilginiz var mıdır hocam?

Liseden beri Philips One Blade kullanıyorum ve jilet gibi kesiyor tavsiye ederim. Lise zamanımda yüzüm çok sivilceli olduğu için doktor jilet kullanma demişti. Okulda da müdür illa sıfır sakal istiyordu. Benim işimi görmüştü.

Hocam bir sorum olacaktı. Ben jilet kullanıyorum. Kullanma sebebim yüzümü pürüzsüz yapması. Traş makinesi ile bıyık vs kalıyor. Hepsini alamıyorum. O yüzden jilet kullanıyorum. Forumda ki arkadaşla da jileti bayağı kötülemiş. Makine ile kesince tüylerin hepsini alabiliyor musunuz ? Jilet gibi oluyor mu ? Benim makinamdan dolayı mı hepsi gelmiyor ? POWERTAC TR-658 kullanıyorum. Bir bilginiz var mıdır hocam ?
Jilet gibi sinekkaydı hissiyatı oluimuyor ama dışardan bakınca elini sürmeden kimse anlamaz makineyle kestiğini. Sakalın yapısına göre de değişir. Benim sakalım biraz daha yumuşak o yüzden jilete yakın şekilde kesebiliyor. Ama babamın çok sert ve makineyle kesince bayağı belli oluyor.

Jilet vurursa bu yaşta süreci çok hızlandırır. Gözle zor görülen küçük sarı tüyleride alırsa siyaha döner. Yanlış bilgi vermeyin insanlara.

Bana da sürekli böyle diyorlardı, benim gibi baby face isteyenler için en iyi makina bile pek tatmin etmiyor. 14 yaşındayım bildiğin tüy değil sakalım var ona rağmen gürleşme, kalınlaşma sıfır. Çok korkuyorsanız tıraş makinesi ile alın. Zaten tüy gibiyse makine ile almak daha mantıklı.

Bana da sürekli böyle diyorlardı, benim gibi baby face isteyenler için en iyi makina bile pek tatmin etmiyor. 14 yaşındayım bildiğin tüy değil sakalım var ona rağmen gürleşme, kalınlaşma sıfır. Çok korkuyorsanız tıraş makinesi ile alın. Zaten tüy gibiyse makine ile almak daha mantıklı.
baby face yüzüm var, o yüzden aşırı itici durduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı