Bence tek başına biraz zor olabilir. Ayrıca köylü dediğin insanlar bir bilgisayar açıp bir internet sitesine bakarlar mı bilemiyorum. 3-4 yıl önce aydın taraflarında bir köyde, bir çiftçinin eşi incir meyvesini kesip kurutarak incir cips diye bir şey çıkarmıştı. Buradan çok büyük pazar oluşturdu. İnan biraz doğal tasarımlara sahip kavanozlara doldurup yurt dışına bile sattılar. Bunun gibi köydeki imkanlarını düşünmek daha faydalı olabilir. Bunun üzerine website tasarlamak senin için mükemmel bir artı olacaktır. Doğal ürünlerin dolu olduğu bir websitesi tasarlayabilirsin. Ama doğal ürünleri alabileceğin, sana taşımakta yardım edebilecek köylülere ihtiyacın olacak. Belki tarla alım satım, ya da tarlanın meyvesini kiralama ( icara verme ) gibi işlerde kullanılabilecek bir website tasarlayabilirsin. Bunun için bana göre önce bu işlerin nasıl yürüdüğünü öğrenmek gerek. Alım satım- kiralama işleri kim üzerinden nasıl yapılıyor? Gibi. Bence website tasarlayabilmek mükemmel bir artı, ama yeterli değil. Satmak istediğin bir şey hakkında website oluşturmanın sana mükemmel getirisi olacaktır. Ama önce ne satacağını bulman gerek. Tabi ben sadece örnek verdim. Onun dışında köy halkını bırakıp daha global düşünmek istersen eminim bir website tasarlayıcısı para kazanacaktır. İyi şanslar.