15 yaşındaki Çelik'in ölümü ile ilgili valilik açıklama yaptı

Evet @ÖzkanK neredesin? Bu acılı annenin karşısına çıkıp senin çocuğunu öldüren Türk, yabancı uyruklu değil diyebilir misin?

Siz ne zaman büyüyecek veya olgunlaşacaksınız çok merak ediyorum?

Türkçe yazılanı bile okumayıp sürekli bir saldırma içerisindesiniz. Kaçak göçmeni savunan varmış kafasındasınız halen.

Siz ne zaman büyüyecek veya olgunlaşacaksınız çok merak ediyorum?

Türkçe yazılanı bile okumayıp sürekli bir saldırma içerisindesiniz. Kaçak göçmeni savunan varmış kafasındasınız halen.
Sen de sorularima ne zaman kacmadan cevap vereceksin? Çok merak ediyorum. Burada öyle diyorsun da bunu acılı annenin karşısına çıkıp yap. Teyze, abla senin oglunu olduren Turk, din kardeslerimin bir sucu yok de. Unutmusum Özkan, sen katilleri de savunuyordun. Değil mi?

Sen de sorularima ne zaman kacmadan cevap vereceksin?

Arkadaşım ben yetkili bir makam mıyım? Veya cevap verme merkezi miyim?

Allah rahmet eylesin ne diyeyim. Böyle can üstünden ölen insan üstünden veya intahar eden insan üstünden boş beleş siyasi tartışmaya girmem ben. Siz kendinizce istediğiniz kadar üstünde tepinin ne diyeyim.

@ÖzkanK o zaman lafinin arkasinda duracaksin Özkan. Savunuyorsan da savundugun kisileri sonuna kadar savunacaksin. Hemen üslubu falan da bozmuşsun zaten. Köseye sıkısınca en iyi yaptiginiz sey. Senin savundugun kisiler yuzunden bugun bu cocuk hayatta degil. Oyle ya yapan Turktu zaten. Isin icine din kardeslerin girince siyaset yapmazsin, Turk olunca yaparsin 😀

@ÖzkanK o zaman lafinin arkasinda duracaksin Özkan. Savunuyorsan da savundugun kisileri sonuna kadar savunacaksin.

Arkadaşım hangi lafımın arkasında duracam? Ben kendimce doğruya doğru yanlışa yanlış derim geçerim senin gibi neden sonuna ölümüne kadar yanlışı savunayım!

Senin savundugun kisiler yuzunden bugun bu cocuk hayatta degil. Oyle ya yapan Turktu zaten. Isin icine din kardeslerin girince siyaset yapmazsin, Turk olunca yaparsin

Sen klavye başında ülke kurtarıyor sanmaya devam et ne diyeyim sana şimdi! Çocuk araba çarpması sonucu vefat etmiş Oradan bile siyaset devşirmeye çalışıyorsunuz. Şu ülkeye gerçekten kaliteli bir muhalefet lazım diye boşuna demiyorum. Ölen insan ister Türk olsun ister başka milletten veya bir insanı öldüren ister Türk olsun isterse Afgan Pakistan'lı benim için fark etmiyor suçluyu ben diline dinine milletine göre ayırmıyorum.

Bir suçlu varsa cezasını çeksin engelleyen mi var? Yarın bir ABD vatandaşı yüzünden bir genç ölse de ben aynı yerde duracam ve aynı şeyi söyleyecem. Sizin gibi ucuz siyaset yapmayacam.

@ÖzkanK ben nerede ölümüne yanlisi savundum? Gene kacamak cevaplar veriyorsun. Yazik sana. Ayrica ben ulke kurtardigimi falan iddia etmiyorum, oyle cikarim yapan sensin.

@ÖzkanK ben nerede ölümüne yanlisi savundum? Gene kacamak cevaplar veriyorsun. Yazik sana. Ayrica ben ulke kurtardigimi falan iddia etmiyorum, oyle cikarim yapan sensin.
Kanka klasik mülteci sever işte. Boşver, utanma duygusu olsa zaten cevap verirdi sana.

@Daryl1dx onu gectim. Bir de kendisi yapiyor, kendisini hakli cikarmaya calisiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı