15 yaşındaki Çelik'in ölümü ile ilgili valilik açıklama yaptı

@ÖzkanK orada madem savas varsa RTE'nin 1 milyon Suriyeli'yi gonderecegiz aciklamasindan sonra Suriye'de Suriyeliler geri donmesin diye protesto yapan kim? Ben miyim Ozkan?
Ne bileyim ben kim? Ayrıca BANANE bundan?

Alakasız alakasız olayları uç uca ekleyip sokuşturuyon aralara. Bu olay ile Suriye'nin ne alakası var! Konu kaçak Pakistanlı ve Afganlı iken.

Siz Suriye'de savaş bitti ak pak tertemiz diyorsunuz ben öyle değil işte diyorum. Esad Şam'ın dışına çıkamıyor ülkesi 4'e 5'e bölünmüş her bölgesi bir örgüte geçmiş neredeyse ayrıca en az 3-4 devlet var toprakları içinde siz halen ne anlatıyorsunuz!

Ülkemizde ki Suriyeli nüfusunun geri yollanması sanıldığı kadar kolay değil. Bu insanları "Hadi savaş bitti, ne halin varsa gör ülkende." kafasıyla kimse bir yere yollayamaz. Çünkü bu insanların yaşam alanlarının çoğu tahrip edilmiş durumda. İş sadece yaşam alanıyla bitmiyor. Bu şehirlerin lojistik ve alt yapısının en baştan tasarlanması gerek. Bu gün Suriye'de ki petrol sahalarının büyük çoğunluğu YPG/PKK elinde bulunuyor. Türkiye sınırındaki bölgelerin tamamen alınıp, Türkiye'den bağımsız Özerk bir yapıya büründürülmesi gerek. Yani eninde sonunda biz masraf yapmak zorundayız. Ama bunları yapmazsak bundan 20 sene sonra ülkede ki Demografik yapının Türk etnik grubunun aleyhinde bozulması kaçınılmaz.

Ayrıca Afgan ve Pakiler için gayet agresif bir politika izlenebilir.

@ÖzkanK seni ilgilendirmiyorsa protestoyu sen mi yaptin o zaman? 😀

Sözde din kardeşlerimiz ama bizden daha beterler o nasıl oluyor?

Hiçbir farzı yerine getirmiyorum ama eminim ki bunlar benden daha imansızdir. En azından biz milletin küçük kızına sulanmiyoruz, milleten haraç kesmiyoruz, insanları tehdit etmiyoruz. Basimizdakilerin din kardeşimiz diye ülkeye tomarla soktuğu bu insanların (!) dini nerede çok merak ediyorum.

Savaş var diyen aptallara söyleyin bu mülteciler istese şam'ın altına da giderlerdi. Suriye'nin büyük kontrolu hafız esad kontrolu altın da. Yok örgütlermiş yok çart çurt zırvalamayın 2015-2016 hendek olayların da pkkya onlarca şehit verdik kaçtık mı? Savaş bitti esat resmen kazandı algı yapmayın yaptırtmayın bu medeniyet görmemiş insanları ülkemizden atacağız. Atamazsan hoş geldin soykırım bebek.

1655176429692.png

Az önce Nevşin Mengü'nün programını izliyordum. Bu olay çok başkaymış. :( Neyşin Mengü muhalif birisidir bilen bilir olayı çok farklı yerlere çekmeye çalışanlar var.

Gene sosyal medya yalanı ve köpürtmesi ile bir yere çekilmeye çalışılmış. Konu ile ilgili söylenen çoğu şey yalan dolan ne yazık ki.

Olay nedir ne değildir diye öğrenmek isteyenler programı izleyebilir.

Az önce Nevşin Mengü'nün programını izliyordum. Bu olay çok başkaymış. :( Neyşin Mengü muhalif birisidir bilen bilir olayı çok farklı yerlere çekmeye çalışanlar var.

Gene sosyal medya yalanı ve köpürtmesi ile bir yere çekilmeye çalışılmış. Konu ile ilgili söylenen çoğu şey yalan dolan ne yazık ki.

Olay nedir ne değildir diye öğrenmek isteyenler programı izleyebilir.
Kanka baya sıkıntılı bir tipsin. Nevşin Mengü muhalifmiş :DD Kadını fonlamayan bir ben kaldım. Zır cahilsin gerçekten, muhtemelen kaçak yollarla giren afganlardan birisindir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı