15 yaşındaki kişi günde 100 şınav çekerse vücut yapabilir mi?

Göğüs istiyorsan hergün bunu dene. İlk başta zorlanırsın ama bir iki haftadan sonra devamlı olarak sayı artacak ve göğüslerin belirmeye başlayacak.

Dosya Ekleri

• asdsd.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 94
Göğüs istiyorsan her gün bunu dene. İlk başta zorlanırsın ama bir iki haftadan sonra devamlı olarak sayı artacak ve göğüslerin belirmeye başlayacak.

O hareketi yapıyorum yanlış bilmiyorsam adına diamond şınav diyorlardı. Ortalama 1 ay içinde etkisini görür müyüm?

O hareketi yapıyorum yanlış bilmiyorsam adına diamond şınav diyorlardı. Ortalama 1 ay içinde etkisini görür müyüm?
Bir ayda hissedersin ama dışarıdan pek görünmez. Vücut yapmak bir ayda olacak birşey değil. Sabır ve özellikle devamlılık ister. Alıştıktan sonra senin günlük rutinin olacaktır. Erken yaşta yaparsan ileride sağlam bir vücuda sahip olabilirsin. Elmas rekorum 37

Kolumun ve bileğimin fotoğrafını atmıştım, fotoğraflara göre kolumun ve bileğimin durumu iyi mi?

Şınav ile göğüsünüzü çalıştırırsınız yoğunluklu olarak, elmas şınav ile de triceps yani arka kol da çalışır. Yani sadece şınav çekerek vücut yapılmaz.

Bu alet ile bileklerimi geliştirip güçlendirebilir miyim?

Dosya Ekleri

• 84707770-CB45-446C-AD22-6F70DECCB4B5.jpeg
    58,1 KB · Görüntüleme: 69
Şınav ile göğsünüzü çalıştırırsınız yoğunluklu olarak, elmas şınav ile de triceps yani arka kol da çalışır. Yani sadece şınav çekerek vücut yapılmaz.

Benim asıl amacım kol kaslarımı belirginleştirip güçlendirmek dambıl gibi bir aletim yok sadece evde şınav, barfix gibi hareketler yapıyorum. Ara sıra 5litrelik damacanayı dambıl gibi kullanıyorum.

Hiç bir işe yaramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…