bildirim gelip duruyor, yazılana bakınca kendine ait fikir üretecek kadar bir varlık değerin yok, belli ki psikolojik sorunların da var lakin dünden beri buraya Twitter vs.'den ezberlediğin zırvaları yazıp durma. yazık vallahi
15 yaşında önüne gelenle yatmakla, 15 yaşında evlenmek apayrı şeyler. ha iki durumda doğru değil ama senin yoldan geçen adama baba demenle evdeki adama baba demeni aynı tutman gibi bir şey oluyor bu
Ben doğma büyüme Türkiye'liyim, oğlu birini düzdü diye aslan ilan edilen tek bir kişiyi bırak şahit olmayı, duymanın yakınından beri geçmedim. bu senin çevrenin varoşluğu diyeceğim de, işte internetten ezberlediğin şeyler bunlar.
15 yaş ne hukuksal ne bireysel karar verilecek bir yaş değildir. Türkiye'de ve dünya genelinde reşitlik yaşı 18'dir.
ve muhtemelen herhangi bir alanda herhangi bir tecrübeye sahip değilsin. bu da olayları yorumlamak yerine safsata ezberleyip, yazmanı sağlıyor
Şu da dünkü yazdığım yorum, içinde bazı kısaltmalar var diye silinmiş. düzelterek tekrar koyuyorum.