15 yaşındayım ve hiç kız arkadaşım olmadı

jantirookaie

Femtopat
Merhaba. Sanıyorum dış görünüşümden kaynaklı hiç kız arkadaşım olmadı. Lise 2'ye gidiyorum. Bazı şeyleri kabullenmek gerek, çirkinim. Ve bu çirkinliğimden dolayı hiçbir kıza aşık olma hakkım yokmuş gibi geliyor. İster istemez bu düşünce bende öz güven eksikliği yarattı. Sokakta 3-4 kişilik kız grubunun yanından geçerken gülme seslerini duyunca bütün modum düşüyor. Üstümde zaten ergenliğin vermiş olduğu ayrı bir çirkinlik var. Çok yakışıklı erkekler var, bunlara yaşıtlarım da dahil. Hani böyle erkekler varken hangi kız neden beni sevsin diyorum. Övünecek tek şeyim karakterim. Egolu bir insan değilim ama gerçekten iyi kalpli, büyüklerimin deyişiyle delikanlı bir çocuğum. Ama kimseyi kandırmaya gerek yok, bütün kızlar dış görünüşe bakıyor. Ne zaman sevip sevileceğimi bilmiyorum, belki ömür boyu sevilmem gibime geliyor. Benden yaşça büyük abilerim ne gibi tavsiyeler verebilir bana?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Sanıyorum dış görünüşümden kaynaklı hiç kız arkadaşım olmadı. Lise 2'ye gidiyorum. Bazı şeyleri kabullenmek gerek, çirkinim. Ve bu çirkinliğimden dolayı hiçbir kıza aşık olma hakkım yokmuş gibi geliyor. İster istemez bu düşünce bende öz güven eksikliği yarattı. Sokakta 3-4 kişilik kız grubunun yanından geçerken gülme seslerini duyunca bütün modum düşüyor. Üstümde zaten ergenliğin vermiş olduğu ayrı bir çirkinlik var. Çok yakışıklı erkekler var, bunlara yaşıtlarım da dahil. Hani böyle erkekler varken hangi kız neden beni sevsin diyorum. Övünecek tek şeyim karakterim. Egolu bir insan değilim ama gerçekten iyi kalpli, büyüklerimin deyişiyle delikanlı bir çocuğum. Ama kimseyi kandırmaya gerek yok, bütün kızlar dış görünüşe bakıyor. Ne zaman sevip sevileceğimi bilmiyorum, belki ömür boyu sevilmem gibime geliyor. Benden yaşça büyük abilerim ne gibi tavsiyeler verebilir bana?

Lise 2'de sevgilinin olmaması kadar normal bir şey yok, lisede zaten kimsenin tipe de baktığı yok adamakıllı. Sohbetiniz sararsa gerçekten konuşamayacağınız kız çok az. Özgüvensiz olmayın.

Tip zamanla oturur. Ergenliğin vermiş olduğu bir şey bu. Arkadaşın da dediği gibi 20'li yaşlarda hala bu dusuncedeysen sıkıntı. Öz güven konusuna da gelirsek spora başlamanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Hocam bende 16 yım benimde olmadı ama ben kilolu olmamdan kaybetmiştim. Spora başladım 25 kilo verdim ve kızların bakış açısı değişti. Birkaç kızdan "tipin 2 hafta takılıp başkasıyla aldatırsın hiç güven vermiyorsun." Oysaki tam tersi okuldaki en efendi erkeklerden biriyim. Egomu şişirmiyorum ama biraz kendine güvenin olması lazım.

Ben sevdiğim kızla konuşamiyorum benimde problemim bu.

Birde giyim kuşamına özen gösterirsen tam olur.

Son düzenleme:
Bir de giyim kuşamına özen gösterirsen tam olur.

Biz erkekler arasında bakımlı erkeğe top muamelesi göstersek de kızlar harbi hoşlanıyor bakımlı erkeklerden. Giyim kuşan olsun, temizlik olsun, saç stili olsun... Kendinizi sevmeniz gerek ki başkaları da sizi sevsin.

Biz erkekler arasında bakımlı erkeğe top muamelesi göstersek de kızlar harbi hoşlanıyor bakımlı erkeklerden. Giyim kuşan olsun, temizlik olsun, saç stili olsun... Kendinizi sevmeniz gerek ki başkaları da sizi sevsin.
Aynen öyle hocam katılıyorum sizin bu fikrinize. Kızlar bakımlı erkek seviyorlar çünkü biz erkeklerde bakımlı kız istiyoruz. Ben hiç şahit olmadım bakımlı kızın bakımsız erkekle birlikte olduğunu.

Şu an okulun en yakışıklısıyla oturuyorum ve ben en yakışıklı ikinci kişiyim ikimizinde manitası yok. Kızlar bize bile yüz vermiyor kral canını sıkma.
Kızlar hiç beklenmedik biriyle olabiliyorlar. Aslında bu huylarını seviyorum o erkekler için farkındalık yaratıyor.

Kardeşim siz hasta mısınız 15 yaşındasın ergenliğe daha yeni girmişsin suratında tüy yoktur yüz hatların oturmamıştır yüksek ihtimal bakımda yapmıyorsun ve kendini ezikliyorsun ve bunlardan sonra kız arkadaş bulmayımı umuyorsun? Sana spora git cart curt falan da demiyorum zaten olmaması normal, isteyebilirsin orasıda ayrı ama ben çirkinim ama karakterim iyi demekle kızlar gelmez heleki o yaşta kızlar ergenliğin zirvesindeler ve kendi aralarındada zorbalık yapma dönemleri sen böyle kendini yedirirsen tas kafalı kekolar baktığın kızları zıplatır kısaca kendine bak saçınmı kötü düzgün kuaföre git çok mu zarganasın azıcık kilo al çok istiyorsan spora git tabii bağımlısı olma kiloluysan diyet yap iletişimini geliştir zaten bunları yapıp oturtmaya başladığında iş sana kalıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı