150.000 TL Tek Kasada Oyun Render ve Canlı Yayın Sistemi

O, @ModArt Levon bey. Sizin Sosyal'e üye olduğunuzu bilsem sizi çok daha önceden takip listeme eklerdim. Bizim ilçede hatta ilde teknolojiden 'tam anlamıyla anlayan' birine rastlayamadım maalesef.
Benim mevcut sistemim de çoktan ihtiyarladığından dolayı yeni bir sisteme ihtiyacım var. Gördüğüm kadarıyla montajı iyi yapıyorsunuz. Bana sıvı soğutmalı bir sistem toplayabilir miyiz acaba?
Yanıtınızı heyecanla bekliyorum, iyi akşamlar diliyorum.
Bu arada sizi Sosyal'de daha çok görmek isteriz. İyi Sosyal'ler :)

O, @ModArt Levon bey. Sizin Sosyal'e üye olduğunuzu bilsem sizi çok daha önceden takip listeme eklerdim. Bizim ilçede hatta ilde teknolojiden 'tam anlamıyla anlayan' birine rastlayamadım maalesef.
Benim mevcut sistemim de çoktan ihtiyarladığından dolayı yeni bir sisteme ihtiyacım var. Gördüğüm kadarıyla montajı iyi yapıyorsunuz. Bana sıvı soğutmalı bir sistem toplayabilir miyiz acaba?
Yanıtınızı heyecanla bekliyorum, iyi akşamlar diliyorum.
Bu arada sizi Sosyal'de daha çok görmek isteriz. İyi Sosyal'ler :)

Merhaba öncelikle teşekkür ederim :)

Evet özel sıvı soğutmalı sistemler topluyorum ama bunun için mail vereyim oradan görüşelim.
levon.turac@modartpc.com

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı