Bloody T70 LK Optik Multi Core Metal Ayak 4000CPI Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bloody T70 LK Optik Multi Core Metal Ayak 4000CPI Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bloody P93 Lk 5K Optik Core3 Aktif 5000Cpı-Rgb Oyuncu Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Loigtech G102 çinde sıfırı 80 90 ülkemizde 150'ye rahat bulunur.
G300S de aynı şekilde mousepad + stickeri vb ile 150E bulunur.
Bloody'e yanaşmayın programı paralı.
Kronik sorunlu G300S ve sensörü eski milattan kalma G102 mi? Hiç sanmıyorum. Bloody A4Tech hepimizin bir zaman kullandığı marka. Logitech kullanır mıydın o zamanlar? Hem o fiyata ben Rival 110 alırım.
Kronik sorunlu G300S ve sensörü eski milattan kalma G102 mi? Hiç sanmıyorum. Bloody a4tech hepimizin bir zaman kullandığı marka. Logitech kullanır mıydın o zamanlar? Hem o fiyata ben Rival 110 alırım.
Rival 110 çöpü diyecektin sanırım daha çoğu mousepad de çalışmıyor bile takıla takıla gidiyor. Bloody'de kullandım SS'de Logitech'te en kalitelisi kuşkusuz Logitech. Gidip Bloody programına 70 TL vermek istiyorsanız tutan yok.
Kronik sorunlu G300S ve sensörü eski milattan kalma G102 mi? Hiç sanmıyorum. Bloody a4tech hepimizin bir zaman kullandığı marka. Logitech kullanır mıydın o zamanlar? Hem o fiyata ben Rival 110 alırım.