150 TL makrolu mouse tavsiyesi

Yaklaşık 7 8 sendir Bloody V7M kullanıyorum. 4. senesinde orta yuvarlak topu bozuldu. Onu da içini açıp vd40 kısarak çözdüm. Şu an ilk günkü gibi sıfır hata ile kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Ah bi'bilseniz, niye zowie tercih ettiklerini/zorunda olduklarını.

Sensöründen dolayı ve tepki süresinden.
Hayır, daha iyi sensörler mevcut. Tepkime süresi daha iyi fareler mevcut. Steelseries Sensei Ten, en üst teknolojiler kullanılarak üretilmiştir, IPS değeri çok yüksektir. Elektronik sporcuların Zowie kullanma sebebi piyasadaki fare kıtlığıdır.
Turnuvalarda modlanabilen fare kullanmak yasaktır bundan dolayı zowie tercih edilmektedir; ancak piyasaya Endgame adında bir oyuncu katıldı ve farenin özellikleri, Zowie'den kat kat daha iyi ve paracord kabloya sahip.

Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın; Zowie, mouse konusunda tamamen zorunluluktan ibarettir.

Hocam SS e-sporcular için ayrıca bir fare üretmiyor mu?

Alakası yok woxic ss sensei ten kullanıyor?

Alakası yok woxic ss sensei ten kullanıyor?
Alakası yok Woxic, SS Sensei ten kullanıyor?
Cevabıma karşın mükemmel bir Tez ürettiğiniz için sizi tebrik ediyorum; ancak bilmenizi isterim verdiğim hiçbir bilgi baştan savma değildir.

İyi Sosyal'ler. Mesajlarınıza cevap vermemeye özen göstereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…