150 TL SSD Tavsiyesi

Bende tam Adata SU650 modelini önerecektim, benden önce davranmış arkadaşlarım :) 1 ay önce aldım çok memnunum, tek sıkıntısı veri takibi yapılamıyor yani kaç gb yazıldı göremiyorsun, görmek istiyorum diyorsan bütçeni arttırman gerekli.
 
SU650 kullanıyorum. 999TL'ye aldığım cihazı şahlandırdı.

Valla senin yine 999 varmış benim bilgisayarı 850'ye aldım kendim almasam 2000 TL derim bilgisayara, GTA 5'ten tut Lol, CsGO vs. hepsini gayet rahat kaldırıyor. Fakat eski olduğu için satacaktım tek tek parçaları sonra SU650'yi takınca bilgisayarı satmaktan vazgeçtim.
 

Arkadaşlar, SSD alacağım. Sadece sistemi kuracağım, o yüzden 120GB yeter. Yukarıdakiler nasıl? Ya da sizin önerebileceğiniz var mı? Maksimum 150 TL bütçem var.
SSD montajını biliyomusun ? Bugün bende araştırdım biraz, aparat fln gerekiyor bende caddy diyorlar dvd okuyucu yerine montaj oluyormuş, benimde aklımda var ssd almak.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı