150 TL'ye Mouse Önerisi

arkadaşlar rival110 ve bloody a9 arasında kaldım ama rival 100 ile 110 arsında ne fark var sizce hangisini almalıyım. herkese önerileri için teşekkürler.

Rival 110 alınabilir, bütçeyi zorluyorsa da Rival 100 tercih edebilirsin. Ahım şahım farkları yok.

Maalesef sen öyle deyince öyle olmuyorlar.
Neden? Söyle de bilelim. Bloody kötü marka mı? Veya kalitesiz mi? Söyle de öğrenelim.
Arkadaşlar mouse diyince aklınıza sadece Logitech, SteelSeries gelmesin. Piyasa sadece bu markalardan ibaret değil.

Neden? Söyle de bilelim. Bloody kötü marka mı? Veya kalitesiz mi? Söyle de öğrenelim.
Arkadaşlar mouse diyince aklınıza sadece Logitech, SteelSeries gelmesin. Piyasa sadece bu markalardan ibaret değil.

2 sene kendim, 1 sene kadar da ev arkadaşımın Bloody mouseunu kullandım. Bendeki V3, ondaki ise A9'du ve net olarak, tek kelime ile söyleyebilirim ki; ÇÖP.

Ellerim uzun saat kullanımlardan sonra bile terlemez. Hayatım boyunca bu konuda hiç sorunum olmadı ve çok titiz biri olmama, bilgisayarımı her kullandıktan sonra mouseu kendi özel poşetine koyup kaldırmama rağmen kısa bir müddet sonra kabuk bağlamış deri gibi soyulup dökülmeye başlıyor mouse. Tek birinde yaşasam neyse, kullandığım her ikisinde de aynı sıkıntı. Kabuk yapısının hafif yapışkanlı gibi olması da tozları resmen mıknatıs gibi kendine çekiyor, kısa bir kullanımdan sonra her tarafı toz oluyor. Ayrıca malzeme kalitesi oldukça dandik, arkadaşımın mouseu tekliyor, olmadık yerde takılı kalıyor ve sol tuşunun iç tarafı basmıyor. Kendi kullandığımda ise mekanik olarak bir sorun yaşamadım ona bir şey diyemem.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı