bloody nin yazılımı ve uzun ömürlülüğü konusunda ne düşünüyorsunuzHocam şuna da bakabilirsin.
Bloody A90 LK Optik Multi Core Metal Ayak 4000CPI Oyuncu Fiyatı
Steelseries Rival 110 Optik Oyun Mouse- Siyah 171 TL
bloody nin yazılımı ve uzun ömürlülüğü konusunda ne düşünüyorsunuzHocam şuna da bakabilirsin.
Bloody A90 LK Optik Multi Core Metal Ayak 4000CPI Oyuncu Fiyatı
Steelseries Rival 110 Optik Oyun Mouse- Siyah 171 TL
1.7 yıldır Bloody A9 kullanıyorum şöyle diyeyim herhangi bir soyulma bile yok. Son derece dayanıklı. Yazılımı da gayet güzel istenilen her şey var. Bana kalırsa paralı yazılımlar gereksiz.bloody nin yazılımı ve uzun ömürlülüğü konusunda ne düşünüyorsunuz
Rival 100'de soyulma sorunu var.arkadaşlar rival110 ve bloody a9 arasında kaldım ama rival 100 ile 110 arsında ne fark var sizce hangisini almalıyım. herkese önerileri için teşekkürler.
bir tek o mu pek bir şey olmuyorsa görüntü beni pek etkilemiyorRival 100'de soyulma sorunu var.
O fiyatlarda alinabilecek en iyi mouse Bloody mouselerdir.
Neden? Söyle de bilelim. Bloody kötü marka mı? Veya kalitesiz mi? Söyle de öğrenelim.Rival 110 alınabilir, bütçeyi zorluyorsa da Rival 100 tercih edebilirsin. Ahım şahım farkları yok.
Maalesef sen öyle deyince öyle olmuyorlar.
Neden? Söyle de bilelim. Bloody kötü marka mı? Veya kalitesiz mi? Söyle de öğrenelim.
Arkadaşlar mouse diyince aklınıza sadece Logitech, SteelSeries gelmesin. Piyasa sadece bu markalardan ibaret değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.