150₺'ye termal macun önerisi

Asil035

Centipat
Daha fazla  
ASUS Dual Radeon RX 5700 XT EVO OC 8 GB 256 bit ekran kartım boşta 57-58, FurMark'da 88-90 derece oyunda 80-85 derece arası çalışıyor. Bankada termal macun almamı söylediler, çok anlamam 120-150TL gibi bir param var ne yapabilirim? Bir de illa bilgisayarcıya mı götüreyim kendim yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer anlamadığınız bir konuysa bir bilgisayarcıya götürün derim kendin bir hata bile yaparsan bilgisayarın çöp olabilir.

Götürme bilgisayarca iyi değilse 10 liralık termal macun sürüp dahada beter eder.

ASUS Dual Radeon RX 5700 XT EVO OC 8 GB 256 bit ekran kartım boşta 57-58, FurMark'da 88-90 derece oyunda 80-85 derece arası çalışıyor. Bankada termal macun almamı söylediler, çok anlamam 120-150TL gibi bir param var ne yapabilirim? Bir de illa bilgisayarcıya mı götüreyim kendim yapabilir miyim?
Bundan birkaç ay öncesi kadar bende ilk defa termal macun sürdüm ve zor birşey değil. Dikkatli olman yeterli. Ben bilgisayarcılara hiç güvenmiyorum o yüzden kendim yaptım bence sende öyle yap.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-12 230952.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-12 230952.png
    56 KB · Görüntüleme: 20
dostum merhaba, beni dinliyecek olursan eğer bir bilgisayarcıya götürmen daha iyi olacaktır aksi taktirde yaptığın en ufak hata büyük paralara mal olabilir eğer ki profesyonelce işlem yapabileceksen aşağıya bıraktığım linkten kaliteli bir termal macun satın alabilirsin.

link > Arctic Arctıc Ar Actcp00031b Mx-4 4g Spatulalı Yüksek Perf. Termal Macun Fiyatı, Yorumları - Trendyol

reklam değildir!

Bütçe oralara cıkarsa MX-6 veya kryhanout daha iyi olur MX-4'ün pump out ihtimali var.

Bütçe oralara cıkarsa MX-6 veya kryhanout daha iyi olur MX-4'ün pump out ihtimali var.
tabiki karar sizin ama ben kullandığım ürünü paylaşırım, kullanmadıklarımı tavsiye etmiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı