1500-1600 civarında sistem

Konsol, notebook ve netbook var zaten. Simülasyona merak saldım. Direksiyonda alayım diyorum ve o yüzden PC bu kadar fiyat ayırabiliyorum. Hani simülasyondan sıkılırsam da diğer oyunları da oynayabileceğim bir şey istiyorum. Dediğim gibi derinlemesine donanım bilgim yoktur ama izlediğim videodaki PC hoşuma gitti. Bilgim olmadığı için önerilenler PCye yakın mı, değil mi bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer Euro Truck Simulator 2, Sims 4, SimCity gibi oyunlar oynayacaksanız SSD almaya bile pek gerek yok ancak ilerde upgrade yapmak için çok uygun bir bilgisayar.
İlerde ekran kartı, SSD, İşlemci soğutucu, çok ilerde belki Ram(Şuan gerekmiyor) ekleyebilirsiniz. Ancak böyle bir oyun bulunca yapmanızda fayda var. Hatta Ram almasan bile AC unity gibi bir oyun oynayabilirsin. Ağır bir oyun olduğu için örnek verdim.
Burdan isterseniz alacağınız APU ile test edilmiş oyun performanslarına bakabilirsiniz.
AMD A-Series APU KAVERI A10-7850K Gameplay Benchmark - YouTube

1600.png
Bu aralar Dolar çok yükseldi ama düşeceği kesin değil şu an. Avrupa'da malum Euro sıkıntılı, o yüzden beklemenizi önerirdim. Fakat yükselebilir de. Kur yükselir mi, düşer mi hiç bilmiyoruz.

Eki Görüntüle 47962
Bu aralar dolar çok yükseldi ama düşeceği kesin değil şuan avrupada malum euro sıkıntılı o yüzden beklemenizi önerirdim fakat yükselebilirde. Kur yükselir mi düşer mi hiç bilmiyoruz.

Beklemek gerek ozaman da bende pek sanmıyorum düşeceğine. Bilemiyorum ne yapsam.

Beyler parçaları yarı yarıya aldım. Ekran kartını yanlış almışım. Asus gtx 750 Tİ O.C yerine gtx750 O.C almışım. Ti önemi nedir, değişmeli miyim?
RAM, 4gb kingston hyperx fury ddr3 1600. İşi mi görür mü, yoksa Vatan'da gskill 2.4 gb indirimde 209tl var, onu mu alsam?

750 Ti düz 750'den daha iyi bir karttır. 750 512 shadera (işlem birimine) ve 32 doku ünitesine sahipken 70 Ti 640 shader ve 40 doku ünitesine sahip. Ayrıca çekirdek hızında falanda çok azda olsa fark var, bence değiştirebiliyorsan değiştir. Msi modelini kullanıyorum ve gönül rahatlığıyla öneririm. Ram konusunda ise indirimde 8 gb 1600mhz Hyperx bulduysan kaçırma bence .

Kasa ve SSD tamam. Bos diye bi kasa markası duydunuz mu ve nasıl bir şeydir?
Bi de ekran kartı ti ve düzü arasında bariz bi fark olacaksa değişeyim. Bu fiyat aralığında 450-500 bu anakart ve işlemciye uyan daha iyi ekran kartı tavsiyeniz olur mu? RAM şimdilik 4 GB kalacak, bütçe aşıyor.

Ben overclock yapacağım, bu kart olur mu? Diğer kartlarda ti farkı çok mu? Bariz FPS veya görüntüde fark olucak mı? Olmayacaksa almışken bunu mu taksam? Ya da illa değişip, ti ya da O.C uygunsa AMD' yi mi alayım?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı