1500 2000 TL mouse önerisi

Ben pro modeli ile karıştırmışım.52840 kullanıyor ultra modeli.Bu aralar kafam allak bullak çoğu hocam aynı şeyi söylüyor forumda.Kusura kalmayın hocam.

Hocam bende onu alacağım gibi duruyor hem şekli hoşuma gitti hem de batarya süresi güzel.

Sipariş ettim fakat daha çok araştırma yaptıktan sonra siparişi iptal edip F1 Pro aldım hocam. Malzeme kalitesi berbat bunu alacağınıza ayrı bütçede F1 alın diyordu yabancı bir kaynak. Bende iptal edip F1 Pro'ya yöneldim.

Hocam şimdi siz öyle deyince bende bir düşünmeye başladım ama 500TL farka değer mi orasını bilemiyorum.

Düz F1 modelini alsanız bile yeterli. Tek fark batarya ve 4K olması. 4K benim için önemli bir şey değil sadece bir şey alırken hep prosunu aldığım için onu aldım 😂 Dediğim gibi benfr M800 ultrayı sipariş ettim ama 200k aboneli yabancı bir inceleme kanalı malzeme kalitesinden ve kopma kesilme gibi sorunlardan yakındı ve bunu alacağınıza Dragonfly serisi alın dediği için iptal ettim. Yoksa M800 ultra batarya süresi ve tasarım olarak harika görünüyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı