1500-2000 TL MTB Önerisi

Elbette takabilirsin ancak dağ bisikletinde hiç hoş bir görüntü yaratmıyor. Şahsen 2,3 kalınlıkta ancak asfalta uygun diş yapısında bir lastik tercih etmeni öneririm. Lastikte ucuza kaçma, ağırlık olarak ciddi anlamda götürüsü olur.
 
Bisiklete yeni başlayan kişinin kondisyonu zayıf olur, düz yolda bile gitse bacak kaslarında yorgunluğu fazlasıyla hissedebilir, nefes nefese kalıp tıkanabilir ilk rampada :)
Bu zamanla kaslarınızın güçlenmesi ve kondisyonunuzun yerine gelmesiyle düzelecek bir mevzu.
Biz de 14,5KG arazi lastikli MTB kullanıyoruz ancak bu bahsettikleriniz olmuyor düz yolda. Rampalarda savaş vermiyor muyuz? Evet veriyoruz, en son taksime çıkarken bacaklarım kopacak gibi hissediyordum yanlış hatırlamıyorsam.
Yediğinize içtiğinize dikkat edip sporu eksik etmeyeceksiniz hayattan. Sigara içen adamın bisiklet sürmesinin pek de bir anlamı yok aslına bakarsanız. Bisiklet sürmesin demiyorum, sigarayı bıraksın diyorum :)

@gereonur14 Facebook üzerinden 2.el sayfalarına üye olabilirsin, en etkili aramayı bu biçimde gerçekleştirirsin. Sahibinden.com üzerindeki çoğu ilan ya eski ya da mesajlara cevap verilmiyor.

Bisikletin sağlamlığına gelirsek fiziksel olarak aynı ortamda bulunmadan hiçbir şey anlayamazsınız :)
Göbeklerden tutun zincir uzunluğuna, kadro çatlaklarından amortisör tepkilerine, jant akort ayarlarından fren tepkilerine kadar bir çok şeyin kontrol edilmesi gerekiyor.
En nihayetinde benim gibi biri bisikleti eline aldığında neyi var neyi yok emin olun anlar kısa sürede.
 
Arkadaşlar teşekkür ederim cidden çok yardımınız oldu. Ekstradan önerileriniz olursa her türlü açığım(ilk sayfada yazmıştınız paranız hazırsa diye var bu arada inceledikten birkaç gün sonra alabilecek düzeydeyim yani).
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı