1500-2000 TL Red Switch klavye önerisi

Bütçe
1500-2000

ibos.ben

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RAM G Skill RipjawsV 16GB (2X8) DDR4-3600Mhz CL18
Ekran kartı Sapphire Rx570 8Gb
Anakart B450M-A PRO MAX
İşlemci AMD Ryzen 5 3500X 3.6 GHz
Meslek
Stajyer
Merhaba arkadaşlar, stajyer maaşımla yeni bir klavye almak istiyorum ama tam karar veremedim. Forumda bayağı bir gezindim ama herkes bir klavyeyi önerirken başka bir yerde aynı klavyeye rezalet diyor. Önerilerinizi merak ediyorum. Red Switch veya sessiz bir materyal, özelleştirilebilir RGB ışıklandırma (sadece tuş yerlerinde ışıklandırma), uzun bir vakit götürebilecek(tuş silinmesi, LED yanmaması veya tuş çalışmama sorunu olmayan) bir klavye arıyorum şimdiden teşekkür ederim. (bir de umarım bir 500 TL ekle bunu al, bir 1000 TL ekle bunu al demezseniz sevinirim. :D En fazla 2K verebilirim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben geçenlerde K60 RGB Pro aldım ve gayet memnunum. Ancak keycapleri yerinden kolay çıkıyor. En azından benimkinde öyleydi. Ben de HyperX keycap aldım ve şu an sorunsuz çalışıyor. Hatta bu sefer de fazla sıkı oldu, çıkarayım derken fazla asılıp switchi ufaktan kırdım ama sorun yok 😂 Technopat'ta incelemesi mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben geçenlerde K60 RGB Pro aldım ve gayet memnunum. Ancak keycapleri yerinden kolay çıkıyor. En azından benimkinde öyleydi. Ben de HyperX keycap aldım ve şu an sorunsuz çalışıyor. Technopat'ta incelemesi mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Ama klavye bildiğiniz karaborsaya düşmüş. Bir yerde 5000 TL bir yerde 3000 TL gibi rakamlar... :D

Hocam öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Ama klavye bildiğiniz karaborsaya düşmüş. Bir yerde 5000 TL bir yerde 3000 TL gibi rakamlar... :D
Media Markt'tan 1900 liraya aldım hocam. Link attım yukarıda zaten :)

Düzeltme: Haydaa, stokta yok diyor. Daha birkaç gün önce arkadaşa aldırmıştım :/

Gördüm fakat stoklarda kalmamış.
Fark ettim :( Sepete ekle tuşuna basınca şubeden teslim seçeneğiyle alınabiliyor stokta varsa sanırım. Öyle bir imkanınız var ise bir deneyebilirsiniz. Ya da birkaç Media Markt şubesi gezerseniz denk gelirsiniz muhtemelen. Çünkü benim gittiğim ufacık şubede bile 5-10 tane vardı. 2 haftada bitmiş olamaz.

Bunlar da iyi duruyor. Özellikle XPG Summoner güzel bir model.

Fark dtti.
Fark ettim :( sepete ekle tuşuna basınca şubeden teslim seçeneğiyle alınabiliyor stokta varsa sanırım. Öyle bir imkanınız var ise bir deneyebilirsiniz. Ya da birkaç MediaMarkt şubesi gezerseniz denk gelirsiniz muhtemelen. Çünkü benim gittiğim ufacık şubede bile 5-10 tane vardı. 2 haftada bitmiş olamaz.

Sakarya'da 1 tane var bakacağım oraya. Tabii arkadaşlardan'da fikir almak isterim. Tavisye için tekrardan teşekkür ederim. :)

Wraith e-sports, bu pc ekipmanı sektöründe gerçekten yenilikçi ve kaliteli bir site. Oradan klavyelere bakabilirsiniz. Yanlış anlamayın reklam yapmıyorum. Fnatic Streak65 mekanik klavye öneriyorum. Üretilmiş en hızlı switchlerden birini kullanıyor. Fnatic Streak65 Mekanik Klavye

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı