1500-2000 TL Samsung telefon önerisi

erenyusufakar

Kilopat
Katılım
21 Ağustos 2016
Mesajlar
63
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. 1500-2000 TL arasında bir telefon önerir misiniz ? Ben istediğim özellikte bir telefon bulamadım. Birde başında diyeyim Samsung dışında bir öneri istemiyorum. İstediğim özellikler:
  • -MicroSD kart yuvası.
  • -En az 32 GB depolama.
  • -En az 3 GB RAM
  • -En az 5.1'' Ekran

İyi sosyaller.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyat aralığında S6 ve NOTE 5 alabilirsin. Yalnız bu modeller SD kart desteklemiyor. S7 modelini paralel ithalat garantili bu fiyat aralığında bulabilirsin. SD kart destekliyor ve 32 GB dahili hafıza ile geliyor. S6 modeli de 32 GB dahili hafızaya sahip. S7 ve S6 modelleri 5.1 ekran boyutunda. S7 modelinde 4 GB RAM bulunuyor. S6 ise 3 GB RAM bulunuyor.
 
Samsung Galaxy A7 2016 alabilirsin. Ben aldım gelmesini bekliyorum. Kuzenimde de var. Muhteşem bir tasarıma sahip ve kamerası iyi. 3 gb ram var. 1700-1800 civarlarında rahatça bulabilirsin.
 
A7 2016 bu fiyat aralığı için düşük kalacak bir telefon. S6 ve NOTE 5 bu fiyat aralığında bulunuyor ve arada devasa farklar var. Bu fiyat aralığındaki en iyi telefonlar bu iki model. Fakat arkadaşın isteklerini tam olarak karşılamıyor. Çünkü arkadaş SD kart desteği olsun istemiş ama S6 modeli hafıza kartı desteklemiyor. Aynı şekilde NOTE 5 modelinde de yok. Ayrıca NOTE 5 modeli ekran boyutu olarak arkadaşın istediği ekran boyutu aralığında değil. Ben 32 GB hafızanın fazlasıyla yeterli olacağını düşünüyorum. Bu yüzden S6 öneriyorum. Ekran boyutunu sorun etmezse NOTE 5 modeli de iyi bir seçenek olur.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı