1500₺ ile PC toplama

Ya bazı kişiler dalga geçmiş bende soruyorumki toplanırsa nasıl birşey toplanır /toplanabilir mi? Diye cevap verecekseniz ök*Z gibi vermeyin bir şey sorduk ök*zlük yapcaksanız konuya mesaj atmayın o zaman...linç ediyorsunuz adeta.

Ya bazı kişiler dalga geçmiş bende soruyorum ki toplanırsa nasıl bir şey toplanır /toplanabilir mi? Diye cevap verecekseniz ök*z gibi vermeyin bir şey sorduk ök*zlük yapcaksanız konuya mesaj atmayın o zaman...linç ediyorsunuz adeta.

Hocam ama bu ekonomide asla toplanamaz öyle bir sistem GeForce now bile açamazsın topladığın sistemle.

Ya bazı kişiler dalga geçmiş bende soruyorum ki toplanırsa nasıl bir şey toplanır /toplanabilir mi? Diye cevap verecekseniz ök*Z gibi vermeyin bir şey sorduk ök*zlük yapcaksanız konuya mesaj atmayın o zaman...linç ediyorsunuz adeta.

Millet toplanmaz diyor sadece. Bu arada şunu da söyleyeyim 1500 TL'ye muhtemelen alacağın bilgisayar GeForce NOW bile açamaz. Eğer TV'ye uygulama yükleniyorsa GeForce NOW yükleyin bir de gamepad alın öyle oynayın. Veya telefona bağlayın öyle oynayın.

Toplama işi zor olur dediğim gibi ilk nesil i3 yada quad core hazır sistem alabilirsiniz, hatta devamlı takip ederseniz daha iyilerinide bulabilirsiniz. Facede bugün gördüm i3 3.nesil ve gt430 kasa 1050 liraydı.

Hocam o fiyata 2. El bir kasa belki toplayabilirsiniz, bit pazarlarına eskicilere gitmeniz gerekiyor. Ama monitör asla alamazsınız. Belki, işlemci, ekran kartı ve ramleri alabilirsiniz 2. el. Ama alacağınız parçalar yüzde 90 bozuk, aşırı eski, yıpranmış olacaktır. Yani yapılmak isteniyorsa tamamen ihtiyaçtan değil de zevkine ''Toplamaya çalışmak'' olur. Üzgünüm ama ciddi bir bilgisayar toplamak için monitör dahil en az 10-15 Bin TL arası

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı