Yok yani onu biliyorum da, 1525 TL biraz abartı geldi bir klavye için.İtopya'da indirim bitmez, tekrardan başlaması muhtemel. Ki bitse bile 25TL aşıyor, bilgisayar parasına klavye alan adama koymaz pek.![]()
Yok yani onu biliyorum da, 1525 TL biraz abartı geldi bir klavye için.İtopya'da indirim bitmez, tekrardan başlaması muhtemel. Ki bitse bile 25TL aşıyor, bilgisayar parasına klavye alan adama koymaz pek.![]()
Bütçe varsa alınabilir. Ayrıca bu klavyenin 999TL'den yukarı çıktığını görmedim.Yok yani onu biliyorum da, 1525 TL biraz abartı geldi bir klavye için.
15.000 TL GTX1650 alanı gördüm ya artık abartı gelmiyor bana. Maalesef şuanki durumlar belli.Yok yani onu biliyorum da, 1525 TL biraz abartı geldi bir klavye için.
1500 TL GTX 1650 alanı gördüm ya artık abartı gelmiyor bana. Maalesef şu anki durumlar belli.
Belki klavye piyasasına çok fazla hakim olmadığımdandır ama hiç değilse beni uzun süre götürür bu klavye. Zaten bir yıldır bunun için ayırdığım ekstra bir bütçe vardı, o yüzden bu fiyat çok sorun olmuyor.Hocam o ekran kartı, bu klavye.
Hocam o ekran kartı, bu klavye.
Bütün parayı klavyeye gömelim o zaman.Olsun iyi ve kaliteli bir klavyeyi 5+ sene rahat rahat kullanırsın. Ekran kartının performansı ise çöpe dönüşür. Klavyelerin teknolojileri ekran kartları kadar hızlı eskimiyor.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.