1500 TL 1 ms 144 Hz Monitör Önerisi

RootTR

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba, elimde Samsung 226BW model bir monitör var. Bilmeyenler için bu monitör TN panel, 22 inch ve 60 hertz değerinde. Bilgisayar üzerinde yaptığım değişiklikler sonrasında monitörüm bana yetersiz gelmeye başladı, yani ben öyle hissediyorum. Tercihen daha büyük bir monitöre ve artık göz zevkim için akıcı bir monitöre ihtiyaç duyuyorum. Monitör araştırması yaparken çok fazla detaya rastladım, mesela TN, IPS veya VA paneller, bu panellerin az çok ne işe yaradıklarını biliyorum ancak ben hem çok akıcı bir görüntüyü hem de güzel bir renk skalasını hangi panelde yakalarım tam olarak kestiremedim. Bu sırada forumda da bir çok monitör öneri konusunu inceledim ve bir kaç monitörü kafamda listeledim. Monitörü genel olarak oyun için kullanacağım, bu oyunların bazıları Valorant, CS:GO, Red Dead Online, DayZ ve GTA V Bir çoğudna shooter mekaniği bulunan oyun listemde bu oyunlardan bazılarını 60 bazılarını 160 FPS ile oynuyorum. Bu sebeple 60 fps sanki çok az gibi geliyor bana. Aşağıya hem sistem özelliklerimi hem de listelediğim monitörleri atıyorum.

• İşlemci: Intel Core i5 6500 SKylake 3.20 GHz 4 çekirdek işlemci ( Stok Fan )
  • Ekran kartı: Sapphire Radeon R9380 Nitro Gaming Dual-X 4 GB 256 Bit
  • Anakart: MSI B150M PRO VDH 2133 DDR4 destekli
  • Bellek: Kingston HyperX Fury Single Channel 8 GB 2133 MHz CL14
  • Bellek2: Corsair 8 GB Vengeance LPX Single Channel DDR4 2400MHz CL14
  • PSU: Thermaltake Litepower 700W
  • SSD: Samsung 850 Evo 120GB (Windows Kurulu)
  • SSD2: Crucial BX500 240GB
  • HDD: WD Blue 1TB 7200 RPM 64 MB Cache
  • Sistem: Windows 10 Pro
Aşağıda da bana mantıklı gelen monitörler ve eksi yanlarını yazıyorum.
Yukarıdaki monitör gayet hoş gözüküyor, ancak 4MS olması beni çok korkutuyor. Bu konu hakkında görüşlerinizi bekliyorum.
Buradaki monitör bütçemi biraz aşıyor, yine de sanırım önerisi çok. Ancak renk skalasını sevmediklerini söylediler, sizin de yorumlarınızı bekliyorum.
Bu monitör için sadece markaya güvenemiyorum, kullanan veya markayı bilenler yorum yaparak bilgilendirirse çok mutlu olurum.

Genel olarak durum bu, güzel bir monitör istiyorum, cidden 22 inch bir monitör benim canımı sıkıyor ve eğer mümkünse 27 inch bir monitör bile alabilirim. Önerilerinizi bekliyorum, yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Yukarıdaki monitörler gerçek 1MS değil mi? Bir de siz alacak olsanız hangi modeli alırdınız?

Asus En İyisi Diyebilirim Size Ayrıca Şuanki Bilgisayarınızda Aldığınız FPS Gayet İyi Yani Bu İşi Boşverin.​

Peki 27 inch olan bir versiyonu var mı bunların? 1800 TL civarında verebilirim. Aslında linkteki monitör bu özelliklere uyuyor. Alınabilir mi tam emin değilim sadece. ViewSonic ve Asus kafama yattı ancak bu ürün hakkında da bir yorum yapabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı