deckazs
Kilopat
Daha fazla
Merhabalar. 144 Hz monitör almayı düşünüyorum. G-Sync uyumlu ve tercihen 1 ms olsun diyorum. Gördüğüm kadar piyasa da istediklerime benzer 3 ürün var.
www.itopya.com
www.hepsiburada.com
www.vatanbilgisayar.com
Şu anki monitörüm VA panel. Aynı zamanda TN panel monitörüm de var. Tabii VA panel daha doygun ve güzel geliyor ancak HP'nin panelini göremediğim için bir şey diyemeyeceğim. O yüzden kullanan arkadaşlar monitör hakkında bilgi verirse sevinirim. Onun dışında ViewSonic alırsam G-Sync açacağımdan 4 MS olarak kullanacağım. Bu gözüme nasıl gelir orasını da bilmiyorum. Sizin öneriniz nedir? Bu fiyatta farklı ürün de önerirseniz fikirlerinize açığım.
AOC 24" C24G1 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP VA FHD FreeSync Premium Curved Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" C24G1 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP VA FHD FreeSync Premium Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile C24G1 ITOPYA'da.
HP 25X 24,5" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD FreeSync Fiyatı
HP 25X 24,5" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
VIEWSONIC 23,6" VX2458-C-MHD 1MS 144HZFreeSync/GSync FullHDCurved Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC 23,6" VX2458-C-MHD 1MS 144HZFreeSync/GSync FullHDCurved Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Şu anki monitörüm VA panel. Aynı zamanda TN panel monitörüm de var. Tabii VA panel daha doygun ve güzel geliyor ancak HP'nin panelini göremediğim için bir şey diyemeyeceğim. O yüzden kullanan arkadaşlar monitör hakkında bilgi verirse sevinirim. Onun dışında ViewSonic alırsam G-Sync açacağımdan 4 MS olarak kullanacağım. Bu gözüme nasıl gelir orasını da bilmiyorum. Sizin öneriniz nedir? Bu fiyatta farklı ürün de önerirseniz fikirlerinize açığım.