IPS veya VA panel alınmalı.
Philips 242E1GAJ 23.8" 1ms 144Hz FreeSync 2 HDMI+DP port VA Oyuncu Monitörü: Amazon.com.tr
Philips 242E1GAJ 23.8" 1ms 144Hz FreeSync 2 HDMI+DP port VA Oyuncu Monitörü: Amazon.com.trwww.amazon.com.tr![]()
Asus VP249QGR 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus VP249QGR 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
IPS ve VA arasında ne farklar var pek anlamıyorum monitörden.
Renkler daha canlı oluyor IPS'de.IPS ve VA arasında ne farklar var pek anlamıyorum monitörden.
birde IPS panel olup 1 ms sağlayan monitör fiyatları pahalı oluyor. En iyi 1ms sağlayan TN paneldir. Ben TN kullanıyorum ve benim için renk olayı çok fark etmiyor şahsen çok detaycı bir insan isen sana sorun çıkarabilirAcer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Fiyatı
Acer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bunun 144hz 1ms monitörü bende var . Ben 1200 liraya almıştım memnunum tek - tarafı fazla oynamaması yani geriye az gidiyor monitör. Birde ara sıra saniyelik gidip geliyor o da kablodan kaynaklı. Ondan dolayı bunun 165 hz olanını öneririm malum kaliteli marka monitör fiyatları çok uçuk bu iyi bir alternatif olabilir