1500 TL 2. el Redmi Note 8 Pro alınır mı?

#Tofaşk.#

Hectopat
Selamün aleyküm arkadaşlar, sahibinden.comdan Redmi Note 8 Pro'yu 1550 TL'ye almayı düşünüyorum. Telefonu çok araştırdım ve oyun oynarken fazla ısınıyormuş. Kullanan varsa beni bilgilendirir misiniz? Ggerçekten çok ısınıyor mu? 1500 TL'ye başka alternatifler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeni arttırabilirsen Mİ 9T PRO almanı öneririm 2300'e satanlar var snapdragon 855 işlemci var içinde oyunlarda en yüksek ayarlarda bile 60 fps alırsın

Bütçeni arttırabilirsen Mİ 9T PRO almanı öneririm 2300'e satanlar var snapdragon 855 işlemci var içinde oyunlarda en yüksek ayarlarda bile 60 fps alırsın
Gına geldi arkadaş. Her yere Mi 9T pro alın diyorsun. Tamam en iyisi o en iyi telefon o.

Alınmaz bence hiç bulaşma 2.el piyasasasina ısınıyor diyorsa belki darbe veya sivi teması sonrası anakartta sıkıntı vardır hiç belli olmaz sonra ben dedim der adamda geçmiş olsun git sıfır al.

Genelde 2.el xiaomi telefonlar yurtdışı kayıtlı oluyor. Yurtdışı kayıtlı değilse alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…