1500 TL AMD Tabanlı Sistem Tavsiyesi

Cooler Master RC 350'nin PSU su çok kalitesiz aynı fiyata başka kasalara yönelebilirsiniz. Onun dışında @Emre Uncu 'nun topladığı sistem bu fiyata alınabilecek en iyi sistem. Tam aynısını toplamıştım baktım benden önce davranmış. :) Edit: Intel'li sistemden bahsediyorum.

Çok teşekkür ederim bu sistemi almayı düşünüyorum.
Ara Toplam1.336,51 TL
Toplam KDV240,57 TL
Sepet Toplam Fiyatı1.577,08 TL
[TBODY] [/TBODY]

Cooler Master RC 350'nin PSU su çok kalitesiz aynı fiyata başka kasalara yönelebilirsiniz. Onun dışında @Emre Uncu 'nun topladığı sistem bu fiyata alınabilecek en iyi sistem. Tam aynısını toplamıştım baktım benden önce davranmış. :) Edit: Intel'li sistemden bahsediyorum.
Teşekkür ederim İntel olanı almayı düşünüyorum :)

Rica ederim. İntel biraz daha performanslı yani onu seçmek daha iyi olur. Ayrıca GTA 5 açar bunda korkun olmasın. 2 gerçek 2 sanal çekirdek olmasıyla 4 çekirdek gibi açabiliyor oyunu. :)
Gta 5 pek oynucağımı düşünmüyorum Lol en çok oynadığım oyun ama Call of Batt falan o yüzden sen öyle diyorsan öyledir :)

O zaman sorun yok. Ama merak etme bugünün oyunlarını en az Medium-High oynarsın. GTA 5'de dahil. :) Lol'e gelecek olursak ben R7 240 ile 1080P Ultra +80FPS alıyorum. Bu önerdiğim sistem daha fazlasını yapacaktır. :)
Sağolasın arkadaşım en kısa sürede toplamayı düşünüyorum bütçede aksilik çıkmazsa intel olanı alırım çıkarsa amd yönelirim. Birde amd mi intel mi oyun için ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı