Berkocuk
Hectopat
- Katılım
- 2 Ağustos 2020
- Mesajlar
- 396
- Makaleler
- 2
- Çözümler
- 1
Hocam bu Temu'dan alınan ürünlerle ilgili çıkan sorunlar falan kafamı karıştırdı. Alan var mı Temu'dan sahte falan gelir mi? Aşırı ucuz çünkü.
Şuan kullanıyorum. 2-3 ay civarı oldu. Hiçbir sıkıntı çıkarmadı ve orijinal.Hocam bu Temu'dan alınan ürünlerle ilgili çıkan sorunlar falan kafamı karıştırdı. Alan var mı Temu'dan sahte falan gelir mi? Aşırı ucuz çünkü.
Hocam bu Temu'dan alınan ürünlerle ilgili çıkan sorunlar falan kafamı karıştırdı. Alan var mı Temu'dan sahte falan gelir mi? Aşırı ucuz çünkü.
Aynen öyle.Hocam Ajazz bir marka ister Amazon'dan al ister aliexpressten ister bangooddan al. Orijinal bir ürün şu an en uygun fiyatlar Temu'da o yüzden Temu'yu önermiştir muhtemelen.
Bunun dock'unda ledli olan versiyonu var o mouseinin adı nedir acaba biliyormusunuz?Şuan kullanıyorum. 2-3 ay civarı oldu. Hiçbir sıkıntı çıkarmadı ve orijinal.
Benim kullandığım zaten o. Bu attığım linkteki Pro modeli ama aynı ürün hemen hemen o yüzden kullanıyorum dedim zaten. Sorunun cevabı ise Ajazz aj159 Apex.Bunun dock'unda ledli olan versiyonu var o mouseinin adı nedir acaba biliyormusunuz?
Benim kullandığım zaten o. Bu attığım linkteki Pro modeli ama aynı ürün hemen hemen o yüzden kullanıyorum dedim zaten. Sorunun cevabı ise Ajazz AJ159 Apex.
Hocam Ajazz klavye hiç kullanmadım ama Ak680 ve Ak820 modelini çok duydum. Forumlara bir bakın derim bu klavyeler için.Hocam bir tanede bana Ajazz bir klavye önerebilir misiniz?
Hocam Ajazz klavye hiç kullanmadım ama AK680 ve AK820 modelini çok duydum. Forumlara bir bakın derim bu klavyeler için.
Şu an kullanıyorum. 2-3 ay civarı oldu. Hiçbir sıkıntı çıkarmadı ve orijinal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.