1500 TL IPS 144 Hz monitör tavsiyesi

Krmdmrz

Hectopat
Katılım
8 Ocak 2021
Mesajlar
4.681
Çözümler
16
Almış ve çok beğenmiş olduğum MSI G421 model monitörümde sonradan oluşan sorunlardan dolayı iade ettim. Bütçem 1500 TL. Ölü piksel sorunu olmayan IPS 144 Hz kullandığınız monitörleri tavsiye ederseniz sevinirim.
Teknik servisi bulunan, servisten yana sorun yaşatmayan markalar daha iyi olur.
VA veya TN tavsiye etmeyin. Monitörü TV olarak da kullanıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

O fiyata msı dışında tek bir ürün var.
Fiyatı biraz yükseltebilirsen LG tavsiye ederim.

O ASUS modeli beğenmiyorum hem tasarım hem de hiç oynamıyor olması biraz sorun.

Yine MSI alabilirim fakat önceki aldığım direkt Hepsiburada kendisi sattığı için almıştım şimdi Trendyol'da X bir firma satıyor o fiyata o yüzden tereddütte kaldım. Trendyol iki karttan aynı anda ödeme almıyor sanırım oradan almam sorun olabilir.
 
Son düzenleme:
Şuna bakabilirsiniz. Bütçenizin 100 TL üzerinde. https://www.hepsiburada.com/asus-tu...-freesync-full-hd-led-monitor-p-HBV00001BV8CH
Pardon hocam IPS panel istediğiniz görmemişim kusura bakmayın.
Hocam şöyle bir monitör daha buldum üstelik tam istekleriniz karşılayacak şekilde ama biraz bütçenizi aşıyor. Aoc 24" 24G2AE 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör

Teşekkürler ilk attığınız da VA olmasına rağmen hoşuma gitti. İkinci attığınız ise bütçemin biraz üstünde kalıyor, 1600-1700'e esnerdim fakat 2000 biraz fazla.
 
Bir arkadaş daha sormuştu ona da önermiştim. Şöyle bırakayım.

MSI 23.8" OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör Ancak kampanya fiyatının bitişi için son 9 saat gösteriyor.

İlk başta da dediğim gibi bundan kullanmıştım ve şu an Trendyol'da daha uygun. Tekrar aynı monitörden bu sefer Trendyol üzerinden alacağım gibi duruyor çünkü pek alternatif bulamadım. Bu arada İtopya monitör konusunda çok sorun çıkarıyor genel olarak söyleyeyim bunu da.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı