1500 TL monitör önerisi

Bütçe
1500 TL
2 kişi bu monitörü önermiş. Benim de hoşuma gitti açıkçası. Akşama kadar bekleyip veya en geç yarına kadar bekleyip başka monitör önerileri gelmez ise tercihimi bu monitörden yana kullanacağım.

Ayriyetten bir soru sormak istiyorum. Bazı monitörlere baktığımda Epey sitesinde özellikler kısmında Monitör FreeSync özellikli olmasına rağmen; "Nvidia G-Sync Compatible kullanılabilir" gibisinden ibareler yer alıyor. Fakat Dell S2422HG modelinde böyle bir ibare göremedim. Bu benim için sıkıntı yaratır mı? GTX 1660 Tİ ekran kartına sahibim. İleride Upgrade yapsam dahi yüksek ihtimalle tercihimi yine Nvidia'dan yana kullanırım gibi geliyor.
Hocam bu samsung monitörde adaptive sync var yani hem amd hem de gysnc destekliyor o açıdan ileride amd ekran kartı alacağınız zaman sorun çıkarmaz ve nvidia ekran kartınızla tam uyumlu çalışır kısacası ne taksanız takın herşeye uyan bir monitör
Hocam renk gamutu çoook iyi değil ancak çok iyi.
 
@anifraxe zaten hemen hemen her monitörde açılıyor önemli olan ne kadar sağlıklı kullanılabildiği, bu monitör için bulamadım, yeni olduğu için listelere eklenmemiş ama bir üst modellerinde rahat kullanılıyor muhtemelen bunda da sorun çıkmaz.
Anlıyorum. İlginiz için teşekkür ederim. Monitörün incelemesini okurken ''Nvidia denetim masasında G-Sync gözüküyor ama çalışmıyor, alacaklar dikkat etmeli'' gibi bir yazı gördüm. Ondan dolayı bu kadar çok sordum bu soruyu. Bunda da sorun çıkmayacağını düşünüyorsanız tercihimi Dell S2422HG'den yana kullanacağım sanırım.
 

Geri
Yukarı