1500 TL Monitör Önerisi

Sana öncelikle şunu sormalıyım. Çok fazla refleks gerektiren ve aniden hareket etmen gereken oyunlar olacak mı?
eğer olacaksa : Asus VG248QZ 1ms 144Hz HDMI DisplayPort 24” Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör incehesap.com
Hayır ben CS:GO gibi oyunlar değilde GTA oynıyacağım sakin oyunlar oynamak istiyorum dersen : AOC 24B1H 23.6" 5ms 60Hz MVA WLED Full HD Monitör - incehesap.com
Ben fil izlice mkavisli ekran daha şık dersen : Samsung LC32F391FWMXUF 32" 4ms Led Curved Monitör - incehesap.com
Fakat en son attığım monitör 5 ms bu sana sıkıntı yaratmazsa tavsiye ederim . Fakat 100 TL kadar bütçenin üstüne çıkmış olursun.

Kesinlikle 144 Hz bir monitör almalısın. LoL, CS:GO tarzı oyunlarda seni 1-0 önden başlatıyor. Benim önerim bu model. RX 570 ile doğru ayarlarda ve online oyunlarda 144 FPS alabilirsin.

Arkadaşlar bugün bir Vatan mağazasına gittim, 144 Hz deneyimleme fırsatım oldu. 60 Hz ile 144 Hz arasında art arda geçiş yaptım. Ve gözlemlerim 144 Hz ile 60 Hz arasında bariz bir akıcılık farkı olduğunu fakat aslında ihtiyacımın o kadar da çok olmadığını gösteriyor.

LG 29UM68-P 29" 5ms (HDMI+Display) Full HD Ultra Wide IPS Monitör

İlk yorumumda da bu monitörün linkini vermiştim fakat yorumlarınızı benimle paylaşmadınız, tekrar veriyorum. Bu monitörde rahatlıkla birden fazla işi aynı anda gerçekleştirebileceğim, filmleri tam boyutta izleyebileceğim ve 75 Hz'i de deneyimleyebileceğim. Aynı zamanda FreeSync desteği de bulunmakta ve alana yanında hoparlör dahi veriyorlar! Ve indirimde de! Bana çok mantıklı geliyor.

Sizin bu monitör hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim lütfen?

Herkese teşekkürler, bu arada.

Arkadaşlar bugün bir Vatan mağazasına gittim, 144 Hz deneyimleme fırsatım oldu. 60 Hz ile 144 Hz arasında art arda geçiş yaptım. Ve gözlemlerim 144 Hz ile 60 Hz arasında bariz bir akıcılık farkı olduğunu fakat aslında ihtiyacımın o kadar da çok olmadığını gösteriyor.

LG 29UM68-P 29" 5ms (HDMI+Display) Full HD Ultra Wide IPS Monitör

İlk yorumumda da bu monitörün linkini vermiştim fakat yorumlarınızı benimle paylaşmadınız, tekrar veriyorum. Bu monitörde rahatlıkla birden fazla işi aynı anda gerçekleştirebileceğim, filmleri tam boyutta izleyebileceğim ve 75 Hz'i de deneyimleyebileceğim. Aynı zamanda FreeSync desteği de bulunmakta ve alana yanında hoparlör dahi veriyorlar! Ve indirimde de! Bana çok mantıklı geliyor.

Sizin bu monitör hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim lütfen?

Herkese teşekkürler, bu arada.
Aciliyetin yoksa kara cumayı bekle ben öyle yapıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı