1500 TL sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar bugün sizden istedigim ucuz ama PUBG'yi kaldiracak seviyede donanım. İkinci el de onerebilirsiniz.
Bütçe: 1500.
Anakart?
Ekran kartı?
RAM: 8 GB mevcut.
İşlemci?
Power: Mevcut.
Kasa: Mevcut.
Soğutucu fanlar: Mevcut.
HDD: Mevcut.

Hocam RAM'lerinizin DDR ve frekans özelliklerini öğrenebilir miyim?

Hocam X3440 ne yazık ki uyumsuz kontrol ederseniz M4A78LT-M le ASUS'un sitesinde var bu ana kartı destekleyecek modeller sizlerle paylaşmak isterim.

Hocam o Anakart'ı satıp X3440 sistem toplayın. X3440 ve RX 470 ile 1080P High ayarlarda donmadan oynarsınız. Ramlerinizin özelliklerini öğrenirsem daha çok yardımcı olacağım.

Hocam X3440 ne yazık ki uyumsuz kontrol ederseniz M4a78lt-m le asusun sitesinde var bu ana kartı destekleyecek modeller sizlerle paylaşmak isterim..
Bu ana karta olabilecek bir ekran kartı bir de işlemci lazım ramim her şeyim var işlemcim 2.80 AMD X2 220 dar boğaz yapacak alacağım ekran kartiyla bana bu siteden en kaliteli bu seni uçurur diyeceğiniz bir işlemci lütfen.
Hocam o Anakart'ı satıp X3440 sistem toplayın. X3440 ve RX 470 ile 1080P High ayarlarda donmadan oynarsınız. Ramlerinizin özelliklerini öğrenirsem daha çok yardımcı olacağım.
Hocam orta ayarlarda oynasın dar boğaz yapmasın bana yeter

Bu ana karta olabilecek bir ekran kartı bir de işlemci lazım ramim her şeyim var işlemcim 2.80 AMD X2 220 dar boğaz yapacak alacağım ekran kartiyla bana bu siteden en kaliteli bu seni uçurur diyeceğiniz bir işlemci lütfen.

Hocam orta ayarlarda oynasın dar boğaz yapmasın bana yeter
Alacağınız ekran kartı nedir ?

Ya hocam bize Ram, PSU, kasa, fanların ve HDD'nin mevcut olduğunu söylüyorsunuz. Sonrasında işlemci ve anakart var diyorsunuz. Karar verin, bütçeniz 1500TL ise
İşlemci:
Anakart:
Ekran kartı:
PSU:
Veya 1500TL bütçem yok, elimde parçalar var ve bunları değerlendireceğim derseniz GTX 750-750Ti, RX 550-460 gibi ekran kartlarına yönelin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı