1500 TL Sistem Tavsiyesi

noearty

Kilopat
Katılım
23 Haziran 2016
Mesajlar
69
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kolay gelsin arkadaşlar, şubat ayında askere gidecegim, askere gitmeden önce bir sistem toplamak istiyorum. Butçem kısıtlı oldugu için ve pek de anlamadıgım için sizlerden tavsiyelerinizi istiyorum. 1500 TL butçem var, öyle ahım şahım oyunlar oynayan, surekli oyun oynayan birisi de degilim, geceleri canım sıkıldıkça Leauge of Legends, Counter Strike 1.6 falan oynuyorum. Mumkun oldugunca ucuz olması benim için çok daha iyi olur.
Not: Sadece kasa diziyorum arkadaşlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,
Bugün bilenler bilir üniversite tercihlerinin sonuçları açıklandı. İstediği yeri kazanan arkadaşlar için hayırlısını dilerim. Bende bilgisayar programcılığını kazandım ve DGS ile Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği okumayı planlıyorum. Sizden istediğim bu bölümlerde işlerimi kolaylaştıracak masaüstü ve dizüstü bilgisayar sistem tavsiyeleriniz. Tek amacım bölümüm değil, hayatımın %80'ini bilgisayar başında vakit öldürerek geçiriyorum ve bunun büyük bir kısmını oynadığım oyunlar kaplıyor. Yani demem o ki rahat oyun oynayıp aynı zamanda rahat okulumla alakalı işlerimi halledebileceğim bir sistem olmasını istiyorum. Bütçem 5000.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Tezat büyük. Sürekli oyun oynayan biri değilsiniz, ama hayatınızın %80'i PC başında geçiyor. Üniversite kazandınız, şubat ayında askere gidiyorsunuz. Bütçe 5000, ama kısıtlı olduğu için 1500 TL.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videomdaki bilgisayarı öneririm, epey güzel bir bilgisayar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tezat büyük. Sürekli oyun oynayan biri değilsiniz, ama hayatınızın %80'i PC başında geçiyor. Üniversite kazandınız, şubat ayında askere gidiyorsunuz. Bütçe 5000, ama kısıtlı olduğu için 1500 TL.
Arkadaşımın ricası uzerine burada konu açtım. Kendisi şubat ayında askere gidiyor ve benden böyle bir ricada bulundu kıramadım.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı